6.8.2020 klo 08:02
Uutinen

Hakukonemarkkinointi, yrittäjän eläketurva, tuloslaskelma… – Katso alta elokuun tietoiskut yrittäjälle

Haluamme pitää osaamisesi ajan tasalla, minkä johdosta järjestämme jatkuvasti verkkokoulutuksia eri aiheista yrittäjille. Alta löydät elokuussa pidettävät tietoiskut.

Kaikki tietoiskut tallennetaan ja ne on mahdollista katsoa jälkikäteen silloin, kun sinulle sopii. Voit osallistua mukaan tietokoneella tai kännykällä, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

14.8. klo 9:30 – Menestyksekäs muutosjohtaminen, Esimiehenä muutoksessa

Hinta: 85€ (+alv). Koulutukseen sisältyy esimerkiksi opit muutoksen johtamisesta, ennakoivasta puuttumisesta, sitoutumisesta, asenteesta, tahdosta ja johdon kirkkaasta visiosta sekä muutosten onnistuneesta läpiviennistä. Lisäksi käydään läpi esimiehen ja henkilöstön vuoropuhelu, vaikuttava esimiestyö, luottamuksen rakentaminen, yhtenäinen toimintakulttuuri sekä tunteet vuorovaikutuksen osana.

Ilmoittaudu mukaan 14.8. tietoiskuun täällä.

18.8. klo 9:30 – Digitaalisen turvallisuuden perusteet

Hinta: Jäsenille 85€ (+alv). Koulutuksessa käsitellään kolmea asiakokonaisuutta: miten digitalisaatio ja kyberturvallisuus kytkeytyvät toisiinsa, millaisia haasteita kybermaailmasta tulee yrityksille ja miten yritysten tulisi parantaa omaa kyberturvallisuuttaan. Lisäksi käymme läpi kyberjohtamisen perusasioita, kuten kybertilannekuvan merkityksen, yrityksen kyberkulttuurin rakentamisen ja kyberhygienian merkityksen.

Ilmoittaudu mukaan 18.8. tietoiskuun täällä.

21.8. klo 9:30 – Tuloslaskelman ja taseen perusteet

Hinta: Jäsenille 85€ (+alv). Koulutuksessa käydään läpi, miten tuloslaskelmaa luetaan, mitä tase kertoo sinulle yrityksestäsi ja mitä sinun tulisi tuloslaskelmasta sekä taseesta tarkastaa. Koulutus soveltuu yhtä lailla aloittelevalle kuin kokeneellekin yrittäjälle.

Ilmoittaudu mukaan 21.8. tietoiskuun täällä.

26.8. klo 9:30 – YEL-vakuutus ja yrittäjän eläketurva

Hinta: Jäsenille maksuton. Yrittäjänä huolehdit pakollisesta eläketurvastasi itse. YEL-vakuutus on yrittäjän eläketurvan sekä kaiken muun sosiaaliturvan perusta. Koulutuksessa opit, miten vakuutustasoon voi vaikuttaa ja kuinka vakuutustaso vaikuttaa erilaisiin etuuksiin.

Ilmoittaudu mukaan 26.8. tietoiskuun täällä.

28.8. klo 9:30 – Miten hyödynnät hakukoneita markkinoinnissa, Hakukoneoptimointi ja hakukonemarkkinointi

SEO eli hakukoneoptimointi ja SEM eli hakukonemarkkinointi ovat kustannustehokkaimpia digitaalisen markkinoinnin keinoja. Tämä 75 minuutin kaikille avoin ja maksuton koulutus avaa molempia käsitteitä sekä antaa perusvalmiudet aloittaa verkkosivujen sisällön optimointi hakukoneille.

Ilmoittaudu mukaan 28.8. tietoiskuun täällä.

Liity mukaan Lapin Yrittäjiin, saat itsellesi 35€ Elisan lahjakortin >>