Hallitus 2022 vasemmalta Heimo Turunen, Tommi Niskanen, Marko Rautio, Tapio Poijula, Mikko Vilppola, Markku Knuuttila, Pirkka Ylikoski ja Henna Ryhänen.
30.1.2022 klo 16:17
Uutinen

Hallitus järjestäytyi

Teksti ja kuvat: Heimo Turunen

Pudasjärven Yrittäjien hallituksen järjestäytymiskokous oli maanantaina 24.1. Halla Cafeen helmikuun alussa avautuvissa uusissa tiloissa. Yrittäjä Henna Ryhästä muistettiin näyttävällä viirivehka viherkasvilla.

Syyskokouksessa valittu uusi puheenjohtaja Heimo Turunen toimii puheenjohtajana. Varapuheenjohtajaksi valittiin edelleen Marko Rautio ja sihteeriksi Markku Knuuttila. Tommi Niskanen jatkaa Pudasjärven Kehitys Oy:n hallituksessa.

Markkinat pidetään ensi kesänä – jos korona suo – pe-la 8.-9.7. Markkinapaikkojen myyjäksi nimettiin Aila Helve, jolla on aikaisempaa kokemusta tehtävästä aikanaan yhdessä Aune Ekdahlin kanssa.

Uusia jäseniä oli liittynyt viime vuonna 22 ja eronnut 12 yritystä, joten jäsenmäärä oli kasvanut 10 yrityksellä. Seniorijäseniäkin on peräti 15 ja on säännölliset kokoontumiset – ellei korona rajoita – kerran kuukaudessa.