30.3.2020 klo 14:44
Uutinen

Halu auttaa yrittäjiä sai Antti Niemen lähtemään mentoriksi

Forssalainen Art Tsydeemi Oy:n yrittäjä Antti Niemi lähti mentoriksi halusta auttaa yrittäjiä. Niemi kannustaa muitakin yrittäjiä lähtemään mukaan mentoriksi auttamaan koronaviruskriisin kourissa olevia yrittäjiä ja yrityksiä.

Antti Niemi lähti mentoriksi, koska haluaa auttaa muita, haastavissa tilanteissa olevia yrittäjiä. Niemellä on 45 vuoden kokemus myyntityöstä. Hän on kokenut konsultti ja yrittäjä, joka on kerryttänyt kokemusta biotekniikan, lääketeollisuuden ja konsultoinnin aloilta vuosikymmenien aikana.

Niemen kokemus on karttunut yritysten välisessä kaupassa ja asiantuntijoille myynnissä.

– Vuosikymmeniä sitten eräs pienyrittäjä totesi minulle: Yrittäminen on kuin hiihtämistä. On kahdenlaisia latuja, teorialatuja ja käytännön latuja Molempia on hyvä hiihtää, mutta kummallekaan ladulle ei saa jäädä liian pitkäksi aikaa, sillä rahantekolatu mutkittelee molempien edellä olevien välissä ja yli. Näin olen itse omalla työurallani toiminut, Antti Niemi kuvailee syytä lähteä mukaan mentoriksi.

Epidemian aiheuttamat poikkeukselliset olot ovat hyvin haasteelliset yrittäjille. Tilanne on uusi ja erilainen kaikille, oli vuosikymmenten kokemusta tai ei.

– Tästä maasta ei löydy konsulttia tai kouluttajaa, jolla olisi kokemusta koronamarkkinoista. On siis hyödynnettävä ja sovellettava omaa osaamis- ja kokemuspääomaansa. Haluan olla auttamassa nyt, kun myyntityön merkitys on suurempi kuin koskaan ennen, Antti Niemi summaa mentoroinnin tärkeyttä.

Hämeen Yrittäjät kannustaa yrittäjiä tai oman alansa asiantuntijoita ojentamaan auttavan käden ja lähtemään mukaan mentoriksi.

– Palvelun käyttö on ollut viime viikkojen aikana todella aktiivista ja meistä olisi hienoa, mikäli mentoreita saataisiin Hämeen alueellekin lisää, Hämeen Yrittäjien palvelupäällikkö Pauliina Hirviniemi kannustaa.

Mentoroinnilla tarkoitetaan kokemusperäisen tiedon jakamista eteenpäin. Mentorisi.fi -palvelusta voi etsiä itselleen sopivaa mentoria tiettyjen osaamisalueiden perusteella.

Mentorisi.fi palveluun voit tutustua tästä>>>

Muita kiinnostavia aiheita