30.10.2018 klo 11:24
Uutinen

Haluatko mukaan Jyväskylän Yrittäjien hallitukseen?

Jyväskylän Yrittäjien hallitus on näköalapaikka Keski-Suomen suurimman paikallisyhdistyksen (lähes 1200 jäsentä) toimintaan ja nyt meillä on paikkoja tarjolla!

Jyväskylän Yrittäjissä vaikutetaan paikallisesti, jotta yrittäjyyden edellytykset säilyvät ja paranevat. Hallitus koostuu yrittäjistä eri toimialoilta ja jokainen saa työskennellä omien vahvuuksien mukaan yhteisen päämäärän eteen.

Hallitukseen kuuluu tällä hetkellä 15 jäsentä ja puheenjohtaja. Kokouksia on noin kerran kuukaudessa (pl. heinäkuu). Tänä vuonna hallitus on jakautunut kolmeen pienempään toimintaryhmään; toiminnan ja viestinnän kehittäminen, tapahtumat ja verkostoituminen ja yhteiskuntavaikuttaminen. Hallituksen jäsenet ovat tehneet yhteisiä matkoja mm. valtakunnallisille yrittäjäpäiville ja kunnallisjohdon seminaariin.

Oletko se juuri sinä, uusi hallituksen jäsen:

  • Haluat vaikuttaa yrittäjien asioihin
  • Haluat keskustella yrittämiseen liittyvistä asioista toisten yrittäjien kanssa
  • Haluat kertoa yrittämisestä myös muille
  • Olet käytettävissä silloin kun tarvitaan yrittämisen asiantuntijaa
  • Haluat edistää yrittäjyyttä
  • Olet yhteistyökykyinen
  • Haluat olla rakentamassa yhteiskuntaa, jossa on hyvä yrittää

Kerrothan itsestäsi ennakkoon!

Syyskokous valitsee 14.11. klo 18 ravintola Rentukassa Jyväskylän Yrittäjien hallituksen kaudelle 2019 – 2020. Voit asettua ehdolle hallitukseen ennakkoon tai kokouksessa. Halutessasi voit lähettää lyhyen esittelyn itsestäsi kuvan kera 8.11. mennessä kerttu.pylvanainen@yrittajat.fi, jolloin voimme esitellä sinut kokouksessa.

Lisätietoja antaa puheenjohtaja Maarit Venäläinen, p. 040 737 91 38, maarit@visita.fi. Voit tutustua tämän hetken hallituksen jäseniin täällä.

Ilmoittaudu mukaan syyskokoukseen 8.11. mennessä: www.lyyti.in/JYsyyskokous2018.

Tervetuloa tekemään merkityksellistä vaikuttamistyötä hyvässä porukassa!