19.10.2022 klo 21:36
Uutinen

Haluatko vaikuttaa ja saada uusia yrittäjäystäviä?

Lahden Yrittäjät on yksi Suomen Yrittäjien suurimmista paikallisyhdistyksistä, joita on yhteensä lähes 400. Toiminnan tarkoitus on asiantuntijana ja vaikuttajana parantaa yritysten ja yrittäjien kannattavan toiminnan yleisiä edellytyksiä omalla alueellamme. Tärkeää työtä, jossa parhaimmillaan ja halutessasi voit olla mukana kaikilla kolmella portaalla: paikallisyhdistyksessä, aluejärjestö Päijät-Hämeen Yrittäjissä sekä keskusliitto Suomen Yrittäjissä. 

Vaikuttamista, verkostoja, viestintää ja viihdettä

Hallitus on yhdistyksen toimeenpaneva elin. Lahden Yrittäjät kokoontuu lähes kuukausittain kokouksiin, joissa ei pönötetä vaan tehdään tulevaisuutta hyvällä meiningillä. Vaikuttamistyön lisäksi hallitus verkostoi, viestii ja järjestää viihdettä jäsenistölle. Hallituksen apuna ovat työryhmät ja työrukkasena sihteeri. Sihteeri työskentelee ostopalveluna, joten hallituksen jäsenien työmäärä on pienempi kuin usein yhdistyksissä.  

Mitä odotamme sinulta hallituksen jäsenenä? 

Sinulta odotamme sitoutumista ja jonkin verran aikaa. Sitä, että olet valmis tekemään töitä kaikkien lahtelaisten yritysten ja yrittäjien eteen. Innostusta, ideoita ja energiaa, halua kehittää toimintaa. Yrittäjyys antaa sinulle pätevyyden toimia hallituksessamme.  

Mitä saat? 

Saat näkyvyyttä ja verkostoja, tutustut uusiin ihmisiin ja pääset vaikuttamaan. Pääset halutessasi kehittämään omaa järjestöäsi sen kaikilla tasoilla. Yhdessä jaamme hienoja hetkiä ja hauskoja retkiä. Suomen Yrittäjät myös kouluttaa luottamushenkilöitä, joten oppiakin saattaa tarttua matkaan. 

Hallituksen jäsenet valitaan syyskokouksessa 

Hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle valitaan 3.11. syyskokouksessa Lahden Tiedepuistossa. Tänä vuonna hallituksessa on kymmenen jäsentä, joista puolet on erovuoroisia, eli avoinna on viisi hallituspaikkaa. Hallituksen jäsenen toimikausi on kaksi vuotta.

Kiinnostuitko?  

Lisätietoa voit kysyä puheenjohtaja Tiina Rantalalta, puh. 050 5492000 tai sihteeri Laura Jussilaiselta puh. 050 3611577. 

Vastaa hakulomakkeen kysymyksiin ja tule vuosikokoukseen paikalle. Päätöksen tekevät syyskokouksessa paikan päällä olevat yhdistyksen jäsenet. Olisi mahtavaa saada sinut mukaan!