31.10.2017 klo 12:28
Uutinen

Hämeen liitto hakee projektipäälliköitä

Hämeen liitto hakee kuutta projektipäällikköä vastuuvalmistelijoiksi Oma Häme -valmisteluun.

Hämeen liitto hakee uusia avaintoimijoita Kanta-Hämeen sote- ja maakuntauudistuksen valmisteluun. Oma Häme -valmisteluun haetaan vastuuvalmistelijoiksi kuutta projektipäällikköä seuraaville vastuualueille: henkilöstö, talous, hallinto- ja tukipalvelut, laki- ja sopimusasiat, tila- ja omaisuuasiat sekä maakunnan järjestäjätehtävän vastuu.

Tehtävät ovat määräaikaisia ja ne täytetään tässä vaiheessa 31.12.2018 saakka. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvtä KVTESin mukaisesti. Projektipäälliköiltä edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja riittävää kokemusta. Lisäksi arvostetaan kykyä kokonaisvaltaiseen ajatteluun, joustavuutta, oma-aloitteisuutta, johtamiskokemusta ja verkostoitumistaitoja.

Yhteisesti projektipäälliköt tulevat seuraamaan valtakunnallisen valmistelua ja osallistumaan siihen omalla osaamisalueella. Tehtäviin kuuluu kaikilla myös yhteistyö nykyisten organisaatioiden kanssa, viestintä omalla osaamisalueella ja johtamistehtävät oman osaamisalueen osalta.

Haut kohdennetaan ensisijaisesti niihin organisaatioihin, joista siirtyy tehtäviä Kanta-Hämeen maakuntaan. Lue lisää Hämeen liiton sivuilta >>

toimitus@hameenyrityssanomat.fi