2.3.2020 klo 08:30
Uutinen

Hämeessä etsitään Suomen ykkösyrityksiä

Onko joku yksinyrittäjä yllättänyt sinut poikkeuksellisen hyvällä palvelulla tai isolla valikoimalla? Tai joku suurempi yritys vakuuttanut vaikuttavuudellaan? Ilmianna yritykset kilpailemaan vuoden tärkeimmistä yrittäjäpalkinnoista!

– Suomessa on yli 280 000 yritystä, ja niistä 60 prosenttia on yksinyrittäjien yrityksiä. Näin suurista joukoista ei ole helppo valita palkittavia, joten pyydämme apua: kuka tahansa voi ehdottaa meille hyviä yrityksiä palkittaviksi, järjestöjohtaja Hanna Hietala Suomen Yrittäjistä kertoo.

Yksinyrittäjäpalkinnolla halutaan korostaa yksinyrittäjyyden tärkeää merkitystä yhteiskunnassa ja nostaa yksinyrittäjien arvostusta.

Hämeessä viisi kuivaa vuotta

– Hausjärveläinen Trans Farm Oy toi edellisen kerran Valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon Hämeeseen. Siitä on kulunut viisi vuotta ja maakunta on täynnä huippuyrityksiä. Eiköhän ole aika tuoda poika kotiin, haastaa Hämeen Yrittäjien toimitusjohtaja Juha Haukka.

Yrittäjät on jakanut Valtakunnallisia yrittäjäpalkintoja yhdessä Fennian kanssa jo vuodesta 1968. Palkinnolla korostetaan oma-aloitteisten ja taloudellisten riskien ottamiseen uskaltautuvien yrittäjien merkitystä koko talouselämälle ja nostetaan yksityisen yrittäjyyden arvostusta.

Ilmianna oma suosikkisi

Ilmiantoja Valtakunnallisen yksinyrittäjäpalkinnon ja Valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon voittajiksi voi tehdä 2.-27.3. 2020 verkossa: https://www.yrittajat.fi/ehdota-vuoden-yrittajaa .