5.9.2019 klo 19:06
Uutinen

Haminan yrittäjäpalkinnot jaettiin Yrittäjän Päivän seminaarissa

Yrittäjän päivän seminaaria vietettiin Haminan Raatihuoneella 5.9. mielenkiintoisten puheenvuorojen saattelemana. Seminaarissa palkittiin myös vuoden 2019 yrittäjät. Tässä palkitut sekä palkitsemisen perusteet.

Kuvassa palkitut yrittäjät Sami Mankinen, Mikko Husu, Ensio Pousi ja Jari Paronen.

Teksti: Nina Nylund ja Anita Heikkinen
Kuva: Anita Heikkinen

Vuoden 2019 Yrittäjä: Sami Mankinen, Värirengas Oy/Värisilmä Hamina

”Yritys on menestynyt hyvin kilpaillulla alalla ja pystyy erinomaisella palvelulla ”kampittamaan” mm. verkkokauppaa. Haminan Värisilmässä on uskallettu investoida ja laajentaa toimitiloja toiminnan ja valikoiman kehittämiseksi oikeaan aikaan. Yrityksessä seurataan maltillisesti nopeasti vaihtuvia trendejä, eikä oteta turhia riskejä. Yrityksessä on ammattitaitoinen ja kokenut, palveluhenkinen henkilökunta, jonka vaihtuvuus on vähäinen. Tuloksena ovat erittäin tyytyväiset asiakkaat.”

Vuoden Nuori Yrittäjä: Mikko Husu, Maanrakennus Mikko Oy

”Maanrakennus Mikko Oy aloitti toiminnan 10 vuotta sitten yhdellä kaivinkoneella. Tänään yrityksellä on viisi kaivinkonetta, seitsemän pyörökuormaajaa ja yksi traktori. Maanrakennus Mikko Oy on vahvasti kasvava ja merkittävästi työllistävä yritys. Yrityksessä on osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta, joka on valmis joustamaan töiden mukaan. Yrityksessä tehdään mitä on luvattu ja sovittu, aikataulun mukaan. Tämän vuoksi yrityksellä on tyytyväiset asiakkaat ja toimintaa ei ole tarvinnut mainostaa.”

Vuoden 2019 Yksinpuurtaja: Jari Paronen, Tmi Muuraus ja laatoitus JP Paronen

”Jari Paronen on kokenut ja ammattitaitoinen yrittäjä alallaan. Jaria kuvaa tunnollisuus, tarkkuus ja moitteeton työnjälki: hän tekee aina kuin itselle tekisi, eikä oikaise. Paronen on luotettava yrittäjä, joka ottaa sen verran töitä, kun pystyy aikataulun puitteissa hoitamaan. Homma pysyy näin koossa ja sovitut aikataulut pitävät. Puskaradio tuo lisää tyytyväisiä asiakkaita.”

Kunniakirja jo 80-vuotiaalle yritykselle: Pousin Puutarha Oy, Jarmo ja Ensio Pousi

”Pousin Puutarha Oy on yritys, jonka tuotteet tunnetaan koko Suomessa. Yrityksen menestyksellinen toiminta kasvaa ja kehittyy jo kolmannessa sukupolvessa. Työtä on tehty sisulla ja sydämellä jo 80 vuotta, ja edelleen katse on tiukasti tulevaisuudessa.”