15.3.2017 klo 11:09
Uutinen

Hankkeen yhteistyökumppanina Talentree Oy

Hyppää kyytiin! -hankkeen olennaisin osa on työpajat ja työpajojen toiminta, joissa yritykset kehittävät toimintaansa. Koska kyseessä on EU-rahoitteinen hanke, tulee työpajojen järjestäjä julkisesti kilpailuttaa.

Tarjouspyyntö oli julkisten hankintojen sähköisessä kanavassa Hilmassa avoimena. Määräaikaan menneessä tarjouksia tuli yhdeksältä toimijalta. Tarjousten läpikäynti oli mielenkiintoinen, mutta aikaa vievä prosessi. Jokaisen tarjouksen referenssit ja kokemus pisteytettiin. Hinnan osuus oli kokonaispisteytyksestä puolet ja toinen puoli pisteistä koostui työpajojen sisältöehdotuksesta ja tarjoajan referenssien ja kokemuksien perusteella.

Tarjouskilpailun voitti Talentree Oy. Ensimmäiset työpajat pidetään toukokuussa Mikkelissä. Työpajoja järjestetään jokaisesta neljästä teemasta: toiminnan tehostaminen (LEAN), myynti ja markkinointi, taloushallinto ja kasvu ja uudet markkinat. Yhdessä työpajassa on enintään viisi yritystä, jotta työpajan toiminta on mahdollisimman konkreettista.

Hankkeen startti on 5.4. Digikoulun merkeissä. Digikouluun ovat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet, huolimatta siitä, onko ilmoittautunut hankkeeseen vai ei. Tilaisuus toteutetaan yhdessä Reboot Finlandin kanssa. Reboot Finland on valtakunnallinen kunnat, yritykset ja organisaatiot läpäisevä hanke, joka tuo digitaalisuuden jokaisen ulottuville. Jos tekisi mieli Hypätä kyytiin, mutta vielä vähän mietityttää, tule ihmeessä Digikouluun kuulemaan asiasta lisää.

Hanketerveisin

Heidi Lampinen
Kehittämispäällikkö
p. 050 304 2545