Hangon rekrymessut2023
1.2.2023 klo 17:16
Uutinen

HankoRekryHangö -rekrymessuilla oli hyvä pöhinä

Hangon rekrytointimessut HankoRekryHangö 24.1. kokosivat kaupungintalon juhlasaliin ja lämpiöön suuren joukon työnhakijoita ja työnantajia. Toista kertaa järjestetyillä rekrymessuilla oli lähes 40 näytteilleasettajaa ja yli 200 kävijää.

Messukävijät näkivät kerralla Hangon työpaikkatarjonnan ja saivat vinkkejä työnhakuun, koulutukseen ja yrittäjyyteen liittyen. Messutapahtuma tarjosi mahdollisuuden tavata työnantajien ja oppilaitosten edustajia, solmia kontakteja ja sopia työhaastatteluja. Rekrymessujen järjestäjinä olivat Hangon kaupunki, Hangon Yrittäjien Exit koronasta -hankeprojekti, Novago Yrityskehitys Oy, TE-palvelut sekä Raaseporin ja Hangon kuntakokeilu. Messujen avauspuheenvuoron pitää kaupunginjohtaja Denis Strandell.

Messuilta löytyi työpaikkatarjonnan lisäksi arvokasta tietoa CV:n tekemisestä, palkkatuesta, oppisopimuksesta, starttirahasta, koulutusmahdollisuuksista, työhaastatteluun valmistautumisesta ja yrityksen perustamisesta. Tapahtuma oli maksuton sekä kävijöille että näytteilleasettajille.