21.12.2018 klo 11:09
Uutinen

Harjavallan Yrittäjät toivottaa rauhallista joulua

Harjavallan Yrittäjät toivottaa kaikille rauhallista joulun aikaan ja ilon ja yhteistyön hetkiä vuodelle 2019. Lue puheenjohtaja Tuula Saarisen jouluterveiset.

Joulu on odotuksen ja valon aikaa. Lapset ja lapsenmieliset odottavat joulupukkia. Vanhemmat ehkä hyvää jouluateriaa ja yhdessäoloa. Maantieteellisestä pimeydestä huolimatta näen joulun valon aikana. Valaisemme pimeyttä koristelemalla kotimme, pihamme ja myös yrityksemme kauniilla jouluvaloilla. Luomme valoilla odotuksen tunnelmaa.

Joulu on myös erityisesti kaupanalalla odotuksen aikaa. Monella on mielessä lahjojen hankinta. Kun Harjavallassa katsoo ympärilleen huomaa, että Harjavallasta löytyy useita paikallisia erikoisliikkeitä ja palveluita, joita kannattaa hyödyntää. Kauppa lisää kauppaa, houkuttelee myös uusia yrittäjiä paikkakunnalle ja näin vahvistaa Harjavallan elinvoimaa. Tänä vuonna olemmekin joulunalusaikana ottaneet teemaksemme: Osta paikalliselta!

Toivottaessani kaikille hyvää joulua, kiitän samalla kaikkia yrittäjäjärjestön jäseniä ja yhdistyksemme hallituksen väkeä kaikesta vuoden varrella tekemästänne työstä harjavaltalaisen yrittäjyyden eteen. Harjavallassa on hyvä asua ja yrittää!

Rauhallista joulua ja vuoden 2019 yhteistyöhetkiä odottaen,

Tuula Saarinen
puheenjohtaja
Harjavallan Yrittäjät