25.1.2017 klo 08:04
Uutinen

Hauhon postipalvelut muuttaa Hauhon Rauta-Maatalouteen

Yrittäjä Harri Hintikka tietää, että pienessä kunnassa erikoistuminen ei välttämättä kannata. On rakennettava hyvä kokonaisuus palveluista, jotka tukevat toinen toisiaan.

Hauhon Siwaa ei löydy niiden kauppojen joukosta, jotka jatkavat K-marketeina toimntaansa. Kaupan toiminta loppuu helmikuun viimeisenä päivänä. Posti jatkaa toimintaansa Siwan tiloissa 6.3. saakka ja tiistaina 7.3. postipalvelut löytyvät Hauhon Rauta-Maataloudesta. Hauhon Siwan kiinteistö olisi vaatinut huomattavia investointeja, joiden vuoksi kaupalla ei ollut edellytyksiä kannattavaan liiketoimintaan.

Siwan henkilökunnalle on tarjottu töitä lähialueen myymälöissä. Yksi heistä on jo työllistynyt Ojoisten K-marketiin Hämeenlinnassa. Hauhon Rauta-Maatalouden yrittäjä Yrittäjä Harri Hintikka toteaa, että olemassa olevat palvelut täytyy yrittää saada säilymään kylällä. Hän toivoo, että Postin palvelut toisivat lisää vilskettä kauppaan, jossa varsinkin talvisaikaan on kovin rauhallista.

– Tarkoitus on, että erilaiset palvelut tukisivat toisiaan. Tänä päivänä mikään ei ole itsestään selvää, palveluita täytyy keskittää jotta kokonaisuus olisi toimiva.

Hauhon Rauta-Maataloudessa joudutaan tekemään hieman muutostöitä, jotta postiasiakkaiden palvelu onnistuu sujuvasti. Harri Hintikka toteaa, että uudella palvelulla on henkilökuntaa työllistävä vaikutus.

– Voi olla tarpeen palkata lisää henkilökuntaa, hän miettii.

Hämeen Yritysviestintä, SM
toimitus@hameenyrityssanomat.fi