11.9.2019 klo 08:56
Uutinen

Haussa nuori, innokas ja vaikuttamisesta kiinnostunut yrittäjä, oletko se SINÄ? – Hae HYNY:n hallitukseen 2020

Kiinnostaako tutustua muihin yrittäjiin ja laajentaa verkostojasi? Onko vaikuttaminen lähellä sydäntäsi? Haluatko olla edistämässä nuorten yrittäjien toimintaedellytyksiä? Helsingissä on paljon potentiaalia vaikuttaa nuorten yrittäjien toimintaympäristöön – tule mukaan ideoimaan ja luomaan uutta toimintaa. Helsingin Yrittäjien nuoret yrittäjät HYNY hakee hallitukseensa uusia jäseniä vuodeksi 2020.

Helsingin Yrittäjien nuorten yrittäjien oma verkosto HYNY hakee vuoden 2020 hallitukseen mukaan nuoria alle 40-vuotiaita yrittäjiä. Hallitustyö on monipuolista ja sitä tehdään yhteisvoimin. Toiminta koostuu mm. erilaisista tapahtumista, vaikuttamisesta ja verkostoitumisesta. Hallituksen jäsenenä pääset edistämään nuorten yrittäjien asioita aitiopaikalta pääkaupungissamme. HYNY:n hallituslaiset järjestävät tapahtumia, toimivat järjestön kasvoina ja äänenä eri medioissa, kertovat yrittäjyydestä oppilaitosvierailuilla ja muissa yrittäjyys- ja työelämätapahtumissa. Olemme siellä missä meitä tarvitaan!

Me haluamme, että helsinkiläiset nuoret yrittäjät näkyvät ja kuuluvat yrittäjyyskentällä!

>> Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan aktiiviseen, yli 10-vuotiseen nuorten yrittäjien toimintaan, niin ilmoita siitä verkoston puheenjohtajalle Harrille sähköpostitse: harry(@)itsmeharry.fi tai puhelimitse: 0443506093

Hallitushaku on auki 28.10. saakka.

Tervetuloa myös HYNY:n syksyn kohokohtaan Verkostoitumisbileisiin 24.10. tapaamaan nykyisiä hallituslaisia ja juttelemaan lisää!

Tutustu ja ilmoittaudu mukaan Verkkareihin >>

HYNY:n hallituspaikka edellyttää Helsingin Yrittäjien jäsenyyttä, liity mukaan: www.yrittajat.fi/liity

Haastattelimme Helsingin Nuorten Yrittäjien puheenjohtajaa Harri Kolehmaista, jolle nuorten yrittäjien toiminta on tuonut paljon uusia kokemuksia ja arvokkaita kontakteja yrittäjyyskentällä.

Mikä sai sinut lähtemään HYNY:n hallitustoimintaan mukaan?

”Olin aloitteleva yrittäjä ja kaverini kannusti menemään HYNY:n verkostoitumisbileisiin mukaan, jossa voi tavata paljon uusia ihmisiä ja saada kontakteja muihin yrittäjiin. Menin tapahtumaan, jossa tutustuin hallituksen silloiseen puheenjohtajaan Sanni Kaikkoseen ja siitä hallitusinnostus lähti.”

Mikä on ollut parasta?

”Parasta on ehdottomasti uudet ihmiset ja mahdollisuus auttaa muita yrittäjiä sekä olla mukana muuttamassa nuoren yrittäjyyden toimintakulttuuria. Olen saanut tutustua moniin eri yrittäjiin ja auttaa heitä yrittäjyyden kysymyksissä. Parasta on ollut myös järjestää kohtaamisia yrittäjien välille.”

Puheenjohtajan terveiset hallitustyöskentelystä kiinnostuneille?

”Haluamme hallituksessa uusiutua sekä tehdä uudenlaista toimintaa vuonna 2020. Tervetuloa mukaan tekemään uutta ja siistiä Nuorten Yrittäjien toimintaa, jos sinulla on haluja vaikuttaa ja ideoita!”

Mikä on parasta yrittäjyydessä?

”Minulle yrittäjyys on elämäntapa ja sitä saa tehdä asioita omalla tavalla. Parasta on vapaus valita ja tehdä asioita itselle oikealla tavalla.”

Kuva: HYNY:n hallitus 2019

kuvaaja: Jaana Tihtonen