2.3.2023 klo 17:10
Uutinen

Haussa nuori kesäyrittäjä Raumalle!

Oletko reipas ja energinen nuori Raumalta tai Rauman läheltä? Onko kesätyöpaikka tulevalle kesälle vielä hakusessa? Nyt on mahdollisuutesi! Rauman Yrittäjät haluavat olla mukana tukemassa osaltaan yrittäjyyskasvatusta ja tarjota nuorelle oppimismahdollisuuden sekä erilaisen, vastuullisen kesätyökokemuksen yrittäjyyden parissa.

Rauman Yrittäjät tarjoavat valmiin kioskikonseptin nuorelle kesäksi Kanalin varteen, jossa nuori saa itse määrittää toimintaansa. Mukana konseptissa Rauman kaupungin kesäyrittäjäohjelma, josta nuorella on mahdollisuus hakea kesäyrittäjyystukea kesän ajalle.

Rauman Yrittäjät tarjoavat Kanalin rantaan, liikennepuiston naapuriin osoitteeseen Vähämaanpuisto 7, nuorelle yrittäjälle kioskin. Kioskin kesäyrittäjä saa itse päättää, mitä tuotteita haluaa kioskissa tarjota – ja saa myös kioskilla kaikki tekemänsä tuotot itselleen!

Rauman Yrittäjät tarjoavat kioskiin sovitusti nuoren kaipaamaa irtaimistoa kuten astioita, kahvinkeittimen ja jääkaapin. Irtaimiston tarpeesta voidaan keskustella nuoren kanssa yrittäjyysidean selkiydyttyä.

Rauman kaupungin kesäyrittäjäohjelman kautta sinulla on tukenasi Pitsikaupungin kesäyrittäjämentori ja yrittäjyysohjelman alkuun käytävät sparrausviikot, jossa opitaan yrittäjyyden perusoppeja.

Pitsikaupungin kesäyrittäjyysohjelman polku, Rauman kaupunki

Kuinka pääset tarttumaan tähän mahdollisuuteen?

1. Pohdi oma ideasi ja kioskissa myytävät tuotteesi!
2. Hae Pitsikaupungin kesäyrittäjyysohjelmaan mukaan ideasi kanssa!