11.3.2021 klo 17:53
Uutinen

Helsingin Yrittäjät – Keski-Helsinki ry yhteistyöhön Stadin Ammatti- ja aikuisopiston kanssa

Keski-Helsingin yrittäjät ja Stadin ammatti- ja aikuisopisto ovat aloittaneet monivuotisen ja toivottavasti kauaskantoisen sekä jatkuvan yhteistyön keskenään.

Yhteistyön tavoitteena on jalkauttaa oppilaitokselle ja opiskelijoille yrittäjyyskasvatusta yrittäjäluennoin, ja mahdollisesti verkostoja hyödyntäen tarjota opiskelijoille harjoittelupaikkoja yrityksissä sekä valmentaa opiskelijoita työelämään.

Harjoittelupaikat ja mahdolliset oppisopimuspaikat löytyvät yrittäjäverkostojen kautta.

Harjoittelupaikkojen ja ns. oppisopimuspolun lopputuloksena toivotaan syntyvän uusia ammattitaitoisia vasta valmistuneita työntekijöitä suoraan työsuhteisiin tai esimerkiksi kevytyrittäjiä ja yrittäjiä.

Keski-Helsingin Yrittäjien oppilaitosyhteistyövastaavina toimivat pitkän linjan palvelualan yrittäjät Alppilan Autohuollon tj Taneli Hakkarainen ja Helsingin nuorissa yrittäjissäkin vaikuttanut JS -Insurancen tj Jyri Suhonen. ”On tärkeää tavoittaa opiskelijat jo koulunpenkiltä”, kiteyttää Jyri Suhonen.

Otamme mielellämme jäseniltämme vastaan ideoita yhteistyön kehittämiseksi. Voit lähettää ideat suoraan Jyri Suhoselle sähköpostitse jyri.suhonen@gmail.com tai viestiä puhelimitse 044 072 4436.