6.12.2017 klo 13:11
Uutinen

Helsingin Yrittäjät valitsi Vuoden yksinyrittäjän ensimmäistä kertaa

Helsingin Yrittäjät valitsi Vuoden yksinyrittäjäksi hyvinvointialan edelläkävijän Leena Pennasen. Vuoden helsinkiläiseksi yritykseksi valittiin Cityvarasto.

Yksinyrittäjien määrä on voimakkaasti lisääntynyt viime vuosina. Helsingin Yrittäjät haluaa korostaa yksinyrittäjien ja itsensätyöllistäjien yhteiskunnallista merkitystä palkitsemalla jatkossa vuosittain Vuoden helsinkiläisen yksinyrittäjän.

Vuoden 2017 palkinnon ansaitsi mindfulness-pioneeri Leena Pennanen (Center for Mindfulness Oy (CFM), Finland Oy), joka on kouluttanut tuhansia ihmisiä ja satoja alan ohjaajia MBSR-menetelmään (Mindfulness-Based-Stress-Reduction) perustuen. Hän on myös tuonut alan kansainvälisiä huippuopettajia Suomeen.

– On hienoa palkita ensimmäisenä Vuoden helsinkiläisenä yksinyrittäjänä alansa uranuurtaja, joka edistää kaikille meille tärkeitä teemoja: jaksamista ja hyvinvointia, sanoo Helsingin Yrittäjien toimitusjohtaja Tiina Oksala.

Cityvarasto kasvanut voimakkaasti

Vuoden 2017 helsinkiläinen yritys -palkinnon voitti kovaa kasvua tehnyt Cityvarasto Oyj. Vuonna 1999 perustettu pienvarastoalan yritys on laajentunut sekä orgaanisesti että yrityskaupoin alansa markkinajohtajaksi Suomessa.

Globaalit megatrendit, kuten kaupungistuminen ja tavarapaljous, ovat luoneet kasvupotentiaalia varastoalalle. Lähes 20 vuotta toiminut Cityvarasto Oyj on tarttunut näihin muutoksiin ja ponnahtanut Helsingin Metsälästä valtakunnalliseksi pienvarastoalan huipuksi Suomessa. Yrityksen liikevaihto ja käyttökate ovat kasvaneet joka vuosi perustamisesta lähtien.

– Vuodesta 1999 alkaen tehty pitkäjänteinen työ näkyy yrityksen tasaisessa kasvussa. Suomen johtava pienvarastoja vuokraava yritys vakuutti kokonaisvaltaisesti laadukkaalla toiminnallaan, kertoo Helsingin Yrittäjien puheenjohtaja Sarianne Reinikkala palkitsemisperusteista.

toimitus(at)yrittajat.fi