4.12.2019 klo 11:34
Uutinen

Henkilövaihdos Hämeen Yrittäjien viestinnässä

Hämeen Yrittäjien viestintäpäällikkö Jouni Lehtonen on irtisanoutunut ja hänen työsuhteensa päättyy vuoden lopussa. Hämeen Yrittäjät rekrytoi uuden työntekijän viestintäänsä ensi vuoden alkupuoliskolla.

– Toisin kuin viime päivien valtakunnan tason eroamisiin, tähänkään ei liity sen suurempaa dramatiikkaa. On aika astua elämässä eteenpäin. Tarjolle on tullut mielenkiintoisia projekteja, joten ryhdyn kokopäiväiseksi yrittäjäksi ja työllistän itseni jatkossa vuonna 2002 perustetun yritykseni, Santramedian, kautta, Lehtonen toteaa.

Jouni Lehtonen pohtii työtään ja yrittäjäjärjestön merkitystä ”jäähyväiskirjoituksenaan” Hämeen Yrittäjien verkkosivuille kirjoittamassaan blogissa, jossa hän innostaa yrittäjiä olemaan ylpeitä omasta järjestöstään, Yrittäjistä. Hän itsekin siirtyy kokopäiväiseksi Yrittäjien jäseneksi.

– Yrittäjäaate ei ole jäsentutkimusten mukaan enää ensisijainen syy kuulua Yrittäjiin. Tänä päivänä jäseneksi kosiskeltu kysyy, mitä minä tästä hyödyn? Etujärjestö on jäsentensä summa. Ei riitä, että joku hoitaa homman ja joku maksaa jäsenmaksunsa. Kannattaa muistaa, mitä enemmän jäseniä sen suurempi painoarvo vaikuttamistyössä. Joku vaikuttaa asemaasi, tasoittaa yrittäjyyden polkuasi, tekee töitä puolestasi, neuvoo – sen siitä hyödyt, Lehtonen kirjoittaa blogissaan.

Hämäläinen näkökanta: Suomi tarvitsee rohkeutta ja kykyä uudistua >>>