26.10.2019 klo 11:15
Uutinen

Hotelli-Ravintola Alma ja Pompshop ovat Seinäjoen Vuoden yritykset 2019. Sisupuukko Rakennus K.Karhulle

Seinäjoen Yrittäjät palkitsivat perjantaina 25.10. OmaSp Stadionilla järjestetyillä yrittäjien Oktoberfesteilla Vuoden yritykset 2019

Seinäjoen Yrittäjät palkitsivat perjantaina 25.10. OmaSp Stadionilla järjestetyillä yrittäjien Oktoberfesteilla Vuoden yritykset 2019. Tänä vuonna palkinnot myönnettiin Hotelli-Ravintola Alman yrittäjille Heidi ja Juha Ylikoskelle sekä Pompshop vaateliikkeen yrittäjille Kaisa Isoluomalle ja Anu Yliselle.

Seinäjoen Yrittäjät palkitsevat Vuoden yritys -tunnustuksella ansioituneita yrittäjiä menestyksekkäästä yritystoiminnasta ja esimerkillisestä asenteesta.

– Vuoden yritys -palkinto on varsinkin Seinäjoella, yrittäjyyden ykköskaupungissa, arvostettu palkinto. Palkinnon jakamisen perusteet ovat varsin monimuotoiset ja vain pitkä menestyksekäs toiminta ei ole peruste. Monet Vuoden yritykset jo aikaisempinakin vuosina ovat luoneet ympärilleen menestystä ja elinvoimaisuutta. Lisäksi omalla esimerkillä ollaan näytetty miten haasteet voitetaan ja niistä tehdään mahdollisuuksia, kommentoi Seinäjoen Yrittäjien puheenjohtaja Ossi Viljanen.

Rentoon ja nuorekkaaseen pukeutumiseen erikoistunut Pompshop on joulukuussa 2010 perustettu kahden nuoren naisen luotsaama yksityinen vaatteiden ja kenkien merkkiliike. Torikeskuksessa toimiva Pompshop on Kaisa Isoluoman (kuvassa vas.) ja Anu Ylisen käsissä vakiinnuttanut paikkansa Seinäjoen palvelutarjonnassa. Yritys panostaa laadukkaiden tuotteiden lisäksi vahvasti asiakaslähtöiseen palveluun, joka näkyy kivijalkayrityksen menestymisenä kilpaillulla ja isojen kansainvälisten toimijoiden hallitsemalla toimialalla.

Seinäjoen keskustan uniikki Hotelli-Ravintola Alma on vahvan laajentumisensa ansiosta yksi suunnannäyttäjistä toimialallaan. Hotelli-Ravintolan ainutlaatuinen tunnelma välittyy niin kokous-, ravintola- kuin majoitusvieraille. Yrittäjäpariskunta Heidi ja Juha Ylikosken pitkäaikainen ja sitoutunut henkilökunta sekä vakiintunut asiakaskunta kertovat omalta osaltaan laadukkaasta toiminnan tasosta. Lähituottajia suosiva yritys on investoinut viime vuosien aikana vahvasti etenkin hotellitoiminnan laajentamiseen, mikä on mahdollistanut menestymisen tärkeällä palvelualalla.

SISUPUUKKO 2019

Vuoden yritysten lisäksi palkitsimme Sisupuukko -tunnustuspalkinnolla Rakennus K.Karhu sisulla ja sydämellä tehdystä työstä Seinäjoen ja yrittäjyyden eteen.