18.6.2019 klo 09:56
Uutinen

Höyläämötuotteita Myrskylästä

Koukjärven höyläämö on aloittanut toimintansa vuonna 1992. Tuotevalikoimasta löytyy lautaa, lankkua ja rimaa hyvin monenlaiseen käyttöön ja tarpeeseen. Tarjolla on myös muun muassa ulkoverhouspaneelia, sisustuspaneelia sekä listoja.

Tässä myrskyläläisessä höyläämössä höylätään tuotteita myös asiakkaan omasta puusta. Toiminta alkoikin asiakkaiden puutavaroiden höyläyksellä ja muuttui vuosien kuluessa omasta puutavarasta tehtyjen tilausten toimittamiseksi. Valikoimaan tuli lisänä ensin kestopuu ja myöhemmin myös siperian lehtikuusi. Koukjärven höyläämöstä saa mittatarkat höylätuotteet ja tarvittaessa myös kuljetuspalvelua.

Koukjärven höyläämö tunnetaan korkealaatuisista tuotteista, huolellisesta sekä varmasta ja tarkasta valmistusprosessista.

Yhteystiedot kotisivulta: http://www.koukjarvenhoylaamo.fi/yhteystiedot

HUOM! Tämä artikkeli kuuluu yritysesittely sarjaan, jossa esitellään lyhyesti myrskyläläisiä yrityksiä. Myös sellaisia yrityksiä, joilla on vähintään yksi sen toimipisteistä Myrskylässä. Tämän sarjan esittelyt on laadittu yhteistyössä yritysten johdon kansa.

Esittelyn kuvineen toimitti tälle sivustolle Aku Eronen.

Myrskylän Yrittäjät:

Kotisivu: https://www.yrittajat.fi/paikallisyhdistykset/myrskylan-yrittajat/

Facebook: https://www.facebook.com/myrskylanyrittajat/

Twitter: https://twitter.com/myrskyrit