22.8.2018 klo 10:16
Uutinen

Huawei satsaa Suomeen: Jättää muut Pohjoismaat nuolemaan näppejään, tuo uutuuspuhelimensa vain Suomeen

Huawein uutuus on varteenotettava valinta kohtuuhintaiseksi työpuhelimeksi.

Huawei on tuonut Suomessa myyntiin Nova 3 -mallin. Poikkeuksellista on se, että muissa Pohjoismaissa puhelimen myyntiä ei aloiteta lainkaan.

– Suomi on meille tärkeä markkina-alue. Ihmiset ovat täällä valveutuneita puhelimen käyttäjiä. Huawei Nova 3 on osa globaalia tuotevalikoimaamme. Haluamme kehittää eri markkinoiden tarjontaa tuomalla kuhunkin maahan ominaisuuksiltaan mahdollisimman puhuttelevia tuotteita. Nova 3 tuodaan Eurooppaan juuri nyt vain muutamaan markkinaan, ja olemme iloisia, että Suomi on näistä yksi, Huawei Suomen kuluttajaliiketoiminnan markkinointi- ja viestintäjohtaja Sofia Lehtimäki kertoo.

Nova 3 on 449 euron arvoinen älypuhelin, jossa on 6,3-tuumainen näyttö. Näin ollen se sijoittuu kookkaimpien puhelinten joukkoon.

Puhelimen kiinnostaviin yksityiskohtiin lukeutuvat neljä kameraa ja infrapunasensorilla toimiva kasvontunnistusteknologia, jollainen on yleistymässä älypuhelimissa ja syrjäyttämässä hiljalleen sormenjälkitunnistusta.

Kaksi kameroista sijaitsee puhelimen etupuolella. Toinen selfie-kameroista on varustettu isolla 24 megapikselin kennolla. Takana on kaksoiskamera 16 ja 24 megapikselin kennoilla. Toinen on muista Huawein huippumalleista tuttuun tapaan mustavalkoinen monokromikamera.

Puhelimen ulkoisessa muotoilussa on yhdiastetty alumiinia ja lasia.

Suomessa 449 euron hintainen puhelin tulee myyntiin neljän gigatavun keskusmuistilla ja 128 gigatavun tallennusmuistilla. Tarjolle tulee Ultra Violet -erikoisväri, joka on yhdistelmä sinistä ja violettia.

Uutuuspuhelin tulee myyntiin tänään.

Kuva: Huawei

Pauli Reinikainen

pauli.reinikainen (at) yrittajat.fi