26.4.2022 klo 10:11
Uutinen

Huhtikuun uutisia

TULOSSA – La 11.6. Melontaretki Oravanpesille

Juvan Yrittäjät järjestää jäsenistölle melontaretken Oravareitillä sisältäen ruokailun ja saunan. Laita päivämäärä jo ylös ja seuraa ilmoittelua!

YRITYSESITTELY Agripalvelua jo 30 vuotta

Vuonna 1992 perustettu Agripalvelu keskittyi aluksi nimensä mukaisesti maatilojen palvelemiseen myymällä mm. rehuja, lannoitteita ja multaa. Pikkuhiljaa mukaan alkoi tarttua maatiloilla tarvittavia suojaimia; käsineitä, saappaita, kuulonsuojaimia ja hengityssuojaimia. Maatalousväestö myös usein metsästää, joten sieltä mukaan tuli metsästyspuhelimia ja muuta metsästyselektroniikkaa.

Agripalvelu on aivan alkuvuosistaan asti toiminut etämyyntinä ja jo vuosituhannen alusta verkkokauppana ollen suomalaisia verkkokaupankäynnin pioneereja. Vuonna 2008 toteutettiin yrityksessä omistajanvaihdos ja yrittäjiksi siirtyivät Johanna ja Pasi Purhonen, samalla yrityksen kotipaikka siirtyi Koikkalaan, Juvalle. Panostimme vahvasti verkkokauppaan ja vuodesta 2016 Agripalvelu on toiminut Juvalla, Piikkiläntien toimitiloissa. Juvan Noutopiste on auki perjantaisin ja muina aikoina sopimuksen mukaan.

Tänä päivänä Agripalvelun tuotevalikoima on keskittynyt henkilösuojaimiin, erityisesti kuulonsuojaimet ja hengityssuojaimet ovat osaamisalaamme. Meillä on mm. erittäin laaja valikoima erilaisia bluetooth kuulonsuojaimia sujuvaan työntekoon ja viestintään sekä hengityssuojaimia puolinaamareista aina moottoroituihin puhallinsuojaimiin kaikkein vaativimpiin olosuhteisiin. Valikoimastamme löytyy myös metsästyselektroniikkaa; VHF-puhelimia ja koiratutkia sekä valvontakameroita, valaisimia ja ensiaputarvikkeita.

Agripalvelu.fi on palveleva verkkokauppa ja asiantuntemus on meidän valttimme – me tiedämme mitä myymme. Vaikka verkkokaupassa asiakas ja myyjä eivät fyysisesti kohtaakaan, meille voit aina soittaa tai käydä toimipaikassamme Juvalla (auki sopimuksen mukaan). Kerromme mielellämme lisää tuotteista ja opastamme oikean tuotteen valinnassa.

Edustamme tuotemerkkejä, jotka ovat kuluttajille tuttuja ja jo pelkkä tuotemerkki on lupaus tuotteen laadusta. Tavoitteenamme on pitää hintataso sellaisena, että voit verkkokauppaan tullessasi luottaa tuotteen olevan aidosti edullinen. Tarkoituksemme ei ole tarjota kaikille kaikkea, vaan valikoimaa toimivia ja luotettavia tuotteita helpottamaan työpäivääsi ja tukemaan harrastuksiasi. Agripalvelu on aidosti suomalainen perheyritys, ja tyytyväiset asiakkaat ovat meille kunnia-asia.

Asiakaspalvelu, tuotteiden korkea laatu, edulliset hinnat ja nopeat toimitukset ovat asioita, joista Agripalvelu tunnetaan edelleen ympäri Suomen.

Onko sinulla suojaintarpeita? Tutustu valikoimaamme osoitteessa www.agripalvelu.fi ja jos tarvitset apua suojainten valinnassa, autamme mielellämme. Ollaan yhteydessä!

Aurinkoista kevättä,

Johanna & Pasi