14.1.2017 klo 13:26
Uutinen

Huhtikuussa otetaan jalat alle

Helsinki Spring Marathon toteutetaan Pukinmäessä 23.4. jo toistamiseen ja tällä kertaa mekin olemme siellä mukana. Lähde mukaan juoksemaan KOHY:n juoksujoukkueeseen. Voit valita 10 km tai puolimaratonin.

Osallistumismaksu maksetaan puolestasi. Ohjatut lenkit starttaavat jo nyt helmikuussa: su 12.2. klo 16.00 ja to 16.2. klo 17.00. Startti tapahtuu PG-Areenalta, Jarrutie 1. Lenkit vetää Aki Miikkulainen. Voit osallistua lenkeille, vaikka ei vielä olisikaan ilmoittautunut mukaan joukkueeseen.

Tule markkinoimaan omaa tuotteitasi tai palveluitasi ständille!

Rakennamme ständille Voidaan hyvin yhdessä -teeman alle ohjelmaa ja tekemistä koko perheelle tapahtuman aikana. Jos tuotat hyvinvointipalveluita tai tuotteita, voit ehdottaa omaa aktiviteetti-ideaa ständille. Myös kaikki hyvinvointipalveluiden ulkopuolella olevat yritykset ovat tervetulleita ständille.

50 € markkinointikustannuksella saat logonäkyvyyden KOHY:n tapahtumamarkkinoinnissa sekä paikan päällä olevissa materiaaleissa. Voit jakaa yrityksesi esitteitä, tuotteita tai mahdollisesti toteuttaa myös palveluita tapahtuman aikana veloituksetta. Palveluiden ja tuotteiden myynti ei ole sallittua.

Ilmoita kiinnostuksestasi osallistua ständille, rakennamme tarkemman aikataulun yritysten määrän tarkennuttua. Tapahtuman kesto on kokonaisuudessaan noin klo 8-17. Voit lukea lisää tapahtumasta täältä: http://www.helsinkispringmarathon.net/

Yhteyshenkilönämme toimii Marjut Herranen, marjut@sportcenterservice.fi