10.3.2017 klo 08:22
Uutinen

HUITTISTEN YRITTÄJIEN KYSELYN TULOKSET

Huittisten Yrittäjien jäsenistölle alkuvuodesta lähettämän kyselyn tulokset on saatu analysoitua. Yrittäjäyhdistys sai toiminnastaan kokonaisuudessa sekä tiedottamisesta kouluarvosanoin ”seiskapuolikkaan”, mutta kotisivuista vain ”seiskamiikan”. Lue lisää…

Valtaosa vastanneista suhtautui positiivisesti Huittisten Yrittäjien omaan Facebook-sivustoon. Vuoden 2016 Yrittäjäjuhla sai arvosanaksi ”kasimiikan”. Erityisesti vastaajat olivat pitäneet juhlan uudistumisesta ja rentoudesta, mutta pyyhkeitä tuli juhlapaikan akustiikasta ja ahtaudesta. Osa vastaajista kaipasi myös Gaalan arvokkuutta rentouden sijaan.

Vastaajat kokivat Suomen Yrittäjien hoitaneen edunvalvontaa hyvin ja olivat tietoisia niistä eduista, joita Yrittäjien jäsenenä voi nauttia. Vastauksessa Huittisten kaupungin elinkeinotoimen kykyyn olla yrittäjien tukena mielipiteet vaihtelivat suuresti.

Kysyttäessä minkälaisiin tapahtumiin jäsenet haluaisivat osallistua eniten kannatusta saivat kulttuuritapahtumat ja yhteiset illanvietot. Näitä tapahtumia tullaa toivottavasti jo lähitulevaisuudessa järjestämään enemmän. Yrittäjälanttiin vastaajat toivoivat pientä pintaremonttia eli ”freesausta”.

Yrittäjien hallitus tulee käsittelemään kyselyssä esitettyjä ajatuksia kokouksessaan ja ryhtyy tarvittaviin toimenpiteisiin niiden suhteen. Kyselyyn vastasi lähes 30 % jäsenyrityksistä.