Elisan tietoiskut
30.11.2022 klo 11:12
Uutinen

Hyödynnä Elisan yrittäjän tietoiskut

Katso Elisan tietoiskutallenteista parhaat vinkit kyberuhkiin varautumiseen, sopivan nettiliittymän valintaan ja parhaaseen asiakaspalveluun.

Kuinka varautua kyberuhkiin?

Mitkä ovat viisi oleellisinta yrittäjän kohtaamaa tietoturvauhkaa? Entä miltä tietoturvallisuuden pitäisi näyttää? Katso tallenne Elisan tietoiskusta yrittäjille, jossa kuulet ajankohtaista tietoa kyberuhkista ja saat parhaat vinkit niiden torjuntaan. Asiantuntijana tilaisuudessa on Elisan Senior Security Manager Iikka Salmela.

Tilaa tallenne sähköpostiisi ja katso ajankohtaiset vinkit yrityksesi tietoturvan parantamiseen!

Kuinka varautua kyberuhkiin?

Näin valitset yrityksellesi parhaan nettiliittymän

Mikä on paras nettiyhteys yrityksellesi? Katso tallenne Elisan yrittäjien tietoiskusta, jossa opit tietoliikenneverkoista, kuten kuituverkosta ja 5G-mobiiliverkosta ja niiden käyttötarkoituksista. Asiantuntijoina tilaisuudessa ovat Elisan Senior Business Manager Antti Rajala sekä Business Lead Jarkko Similä.

Tilaa tallenne sähköpostiisi ja opi, millainen nettiyhteys sopii yrityksesi tarpeisiin!

Miten valita sopiva nettiyhteys?

Mitä on erinomainen asiakaspalvelu?

Millaista on moderni asiakaspalvelu? Katso tallenne Elisan yrittäjien tietoiskusta, jossa saat tietää mitä yrittäjän kannattaa huomioida hyvän asiakaspalvelun tarjoamiseksi. Asiantuntijoina tilaisuudessa ovat Elisan Business Managerit Jyrki Latomäki sekä Juha Kavonius.

Tilaa tallenne sähköpostiisi ja katso vinkit parhaaseen asiakaspalveluun!

Mistä hyvä asiakaspalvelu koostuu?