14.6.2018 klo 13:34
Uutinen

Hyödynnä jäsenetuja myös kesällä

Kesä on monilla aloilla hiljaisempaa asiakkaiden lomaillessa, joillakin aloilla taas sesonkiaikaa. Kesällä myös yrittäjän olisi hyvä hengähtää ja hiljentää tahtia, jos se vain suinkin on mahdollista. Jäsenetuja kannattaa hyödyntää.

Tässä esimerkkejä jäseneduista:

Scandic tarjoaa Yrittäjien jäsenille laadukkaat majoitus- ja kokouspalvelut pysyvällä alennuksella. Jäsenet saavat majoituspalveluista 20 %:n alennuksen ja kokouspalveluista 10 %:n alennuksen.

Scandic on ostanut Restelin koko hotelliliiketoiminnan. Kaupan myötä Cumulus City & Resort -hotellit ja Hotelli Seurahuone Helsinki muuttuvat Scandiceiksi, mikä tuo mukanaan mm. erittäin kattavan aamiaisen sekä rajattoman ja nopean langattoman nettiyhteyden. Samalla myös hotellien nimet vaihtuvat.

Suomen Yrittäjien sopimusalennus pysyy samana, ja sopimuksen kohteena ovat vuoden 2018 loppuun asti samat hotellit kuin aiemmin. Hotellitarjonta ei siis tässä vaiheessa laajene kaikkiin Scandic-hotelleihin.

Yrittäjien jäsenyritykset saavat Holiday Club -kylpylähotellien ja -loma-asuntojen päivän majoitushinnasta 15 %:n alennuksen.

Tallink Silja tarjoaa Yrittäjien jäsenille 10 % sopimusalennuksen Tallinkin ja Silja Linen normaalihintaisista risteily- ja reittimatkoista. Vapaa-ajan matkustuksen jäsenetuna pääsevät jäsenet suoraan Club One -kanta-asiakasohjelman keskimmäiselle Silver-tasolle.

Viking Line tarjoaa Yrittäjien jäsenille risteilystä jopa 20 %:n alennuksen päivän hinnoista sekä reittimatkoilla vaihdellen reitin mukaan 10–20 %:n alennuksen.

Neste myöntää Yrittäjien jäsenkortilla bensiinistä ja dieselistä 2,5 sentin alennuksen litralta asemakohtaisista vähittäismyyntihinnoista (sis.alv.)

Teboil myöntää Yrittäjien jäsenille 2,2 sentin alennuksen litralta bensiinistä tai dieselistä. Alennuksen saa jäsenkortilla tolppahinnoista kaikilta Teboil-huoltamoilta ja automaattiasemilta. Lisäksi Teboil tarjoaa 10 % alennusta voiteluaineista, autokemikaaleista, nestekaasusta sekä autopesusta.

Katso kaikki jäsenedut ja lisätiedot https://www.yrittajat.fi/jasenedut