5.9.2018 klo 10:06
Uutinen

Hyvää Yrittäjän päivää 5.9.2018 & juhlinta ympäri maakuntaa!

Hyvää Yrittäjän päivää 5.9.2018! Nyt on aihetta nostaa lippu salkoon!

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät ja paikallisyhdistykset koko maakunnassa juhlistavat Yrittäjän päivää monin eri tavoin. Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien iltapäivällä alkavassa tilaisuudessa Voimala 1889 paikallisten yrittäjien ja sarjayrittäjä Vappu Pimiän johdolla keskustellaan yrittäjien unelmista ja nautitaan burgerbuffet. Tilaisuuden saaman suuren suosion myötä tarjoamme kaikille mahdollisuuden seurata tilaisuutta myös LIVE-streamin kautta TÄSTÄ ja kuukauden ajan jälkikäteen. Lauantai-iltana 8.9. juhlitaan 80-vuotta täyttävää aluejärjestöä Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjiä myöskin loppuunmyydyssä rennossa juhlatilaisuudessa.

Yrittäjän päivän viettoa paikallisyhdistyksissä:

  • Siikalatvan Yrittäjissä tarjotaan Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien 80 v. kakkukahvit.
  • Tyrnävän Yrittäjissä juodaan aamukahvit kunnantalolla ja päivällä lenkkeillään yrittäjyysluokan ja ylimpien viranhaltijoiden kassa. Illalla partiolaiset ovat kutsuneet yrittäjät tulille, luvassa myös uutuustuotteen maistiaisia ja Tyrnävän Yrittäjien puheenjohtaja on koko päivän paikallisessa kahvila-ravintola Pömilässä tavattavissa.
  • Pudasjärven Yrittäjissä klo. 8.00 aamulla on nostettu kaupungintalon edessä lippu salkoon. Keskustelua ja kahvittelua on luvassa yrittäjien ja kaupungin edustajien kanssa.
  • Haukiputaan Yrittäjissä on tarjolla kaikille yrittäjille hotelli Samantassa aamupala Yrittäjän päivänä ja luvassa on yrittäjäperheille syysretki 16.9.
  • Kuusamon Yrittäjissä on lipunnosto ja aamukahvit. Lisäksi yrittäjät vierailevat kouluilla ja oppilaitoksissa kertomassa yrittäjyydestä ja yrittämisestä.
  • Vaalan Yrittäjissä on toritapahtuma luvassa pullakahvit, musiikkia ja ilmapalloja.
  • Limingan Yrittäjissä on tarjolla aamupala yrittäjille.

Yrittäjät yhdessä yrittäjyyden puolesta!