Muutoksen myötä WhatsApp-tilin voi ottaa käyttöön samaan aikaan useammalla älypuhelimella.
Muutoksen myötä WhatsApp-tilin voi ottaa käyttöön samaan aikaan useammalla älypuhelimella. Kuva: Getty Images
26.4.2023 klo 13:14
Uutinen

Hyviä uutisia WhatsAppia käyttävälle yrittäjälle: Yhteydenpito asiakkaisiin helpottuu

WhatsApp sallii jatkossa saman tilin käytön useammassa puhelimessa.

WhatsAppin käyttäjät ovat jo pidemmän aikaa toivoneet muutosta, joka antaisi heille mahdollisuuden käyttää yhtä WhatsApp-tiliä useammalla mobiililaitteella. Nyt Metan omistama WhatsApp on kertonut, että jatkossa tämä onnistuu.

Muutoksen myötä WhatsApp-tilin voi ottaa käyttöön samaan aikaan useammalla älypuhelimella. Uudistuksen kerrotaan saapuvan käyttäjille lähiviikkoina.

Tilin käyttöönotto useammassa laitteessa onnistuu valitsemalla linkittämisen olemassa olevaan tiliin. Kirjautumista puhelinnumerolla ei enää tarvita, vaan kirjautuminen onnistuu QR-koodilla. Koodi skannataan päälaitteelle. Palveluun voi lisätä enintään neljä laitetta.

Yrityksille ominaisuus on erityisen hyödyllinen, koska sen ansiosta useampi käyttäjä voi pitää yhteyttä asiakkaisiin. Käyttöä helpottaa se, ettei päälaitteen tarvitse olla päällä tai verkkoyhteydessä, jotta tilin käyttö onnistuu muilla linkitetyillä laitteilla. Muut laitteet kirjataan ulos tililtä, jos päälaite ei ole ollut aktiivinen 14 päivän aikana. Kaikki viestit synkronoidaan linkitettyjen laitteiden välillä.

Vinkkaa meille juttuaihe!

  • Kerro siis meille, mitä yrittäjän elämässä tapahtuu.
Pauli Reinikainen