7.7.2020 klo 09:04
Uutinen

Hyvinvointi herää uuteen eloon Eerikkilässä

Koronakevään jälkeiset näkymät ovat varovaisen positiivisia Tammelassa toimivalle Eerikkilä Sport & Outdoor Resortille. Eerikkilä on monipuolinen liikunta- ja luontomatkailukeskus, joka toimii salibandyn ja jalkapallon sekä jokaisen omasta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistaan kiinnostuneen, perheistä ammattiurheilijoihin ja yritysasiakkaisiin.

Hiljaisuuden laskeutuessa koko Eerikkilään maaliskuun puolivälissä koronarajoituksien alkaessa lähes koko henkilökunta joutui lomautetuksi ja tilat olivat käytännössä tyhjillään toukokuun loppuun asti. Lähes kaikki olemassa olleet majoitus-, ravintola- ja liikuntatiloja koskevat varaukset peruuntuivat tai siirtyivät syksyyn, kuten Norwich Cityn jalkapalloleiri.

– Olemme tehneet ja teemme edelleen hurjasti töitä selvitäksemme koronakeväästä ja saadaksemme Eerikkilän jälleen voimaan hyvin ja menestymään. Usko tulevaisuuteen on kaikesta huolimatta vahva, sanoo Eerikkilän toimitusjohtaja Petri Jakonen.

Eerikkilässä asiakkaita on otettu jälleen vastaan 1.6 alkaen. Asiakkaat ovat uusineet kevään varauksia kesälle ja syksylle. Vapaa-ajan matkustajia on ollut paljon, erityisesti juhannus oli suosittu ja esimerkiksi salibandymaajoukkueet leireilevät jälleen. Heinäkuussa järjestetään useampi rippileiri ja yritysasiakkaat palaavat elokuussa. Lähes kaikki palvelut ovat jo käytössä rajoitukset huomioiden. Muun muassa ravintola on avoinna ja liikunta- sekä majoitustilat varattavissa. Eerikkilälle ensisijaisen tärkeää on vieraiden ja henkilökunnan hyvinvointi, siksi yritys huolehtii nyt entistäkin tarkemmin turvallisuudesta sekä hygieniasta.

– Ihmisten kiinnostus omaan hyvinvointiin ja ulkona liikkumiseen on kasvanut ja kasvaa edelleen. Nämä teemat ovat keskeinen osa palvelutarjontaamme, joten markkinat muuttuvat päivä päivältä meille positiivisemmaksi.

Kriisistä opitaan ja kehitytään

Jakonen kokee koronakevään kriisin opettavaiseksi. Hyvät asiat on poimittu mukaan matkan varrelta ja viedään osaksi tulevaisuuden asiakaskokemusta.

Kaiken keskellä Eerikkilä on kuitenkin mennyt eteenpäin ja on muun muassa uudistanut verkkopalveluaan sekä päivittänyt viestintästrategiaansa.

Eerikkilä ja Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä eli LHKK tiedottivat 17.6.2020 yhteistyössä toteutettavasta Luonto- ja matkailualan koulutuksesta. Tämän vuoden hakuaika on jo päättynyt ja koulutus alkaa syksyllä. Seuraava monimuotokoulutus alkaa keväällä 2021.

Kuva: Christoffer Enckelman

Muita kiinnostavia aiheita