14.5.2024 klo 15:54
Uutinen

Ihan parhaita kokoushetkiä

Mitä kokouksen tai muun tilaisuuden järjestäjä pitää tärkeänä kokouspaikkaa valitessaan?  

SE TUNNE, KUN KAIKKI ONNISTUU

”Scandicissa meidän ei tarvitse stressata mistään, kaikki on valmiina ja hoituu ammattitaitoisesti. Koko suunnitteluprosessi oli niin ihana – Scandicilla henkilöt on olleet ihan super-auttavaisia ja kaikki on sujunut hyvin.”

Scandic Helsinki Hub on erinomainen vaihtoehto meille, sen visuaalinen ilme ja fiilis sopii meidän brändin kanssa. Ja Scandicilla on oikeasti ammattitaitoista henkilökuntaa, joka takaa meille sen, että pystymme keskittymään itse tapahtuman sisältöön.”

Scandic on yksi suurimmista kokous- ja tapahtumajärjestäjistä ja sen vahvuus piileekin vankassa kokemuksessa ja ammattitaidossa, aina suunnittelusta toteutukseen.

INSPIROIVIIN KOHTAAMISIIN

”Valinta oli ilmiselvä , kun alettiin miettiä, missä myyntivalmennuskiertueeni tilaisuudet pidetään. Fasiliteetit ja puitteet on Scandicilla hyvät, ne on aina toimineet hyvin ja on todella modernit, kuten täällä Scandic Park Helsingissä. Mahtuu paljon yleisöä, on hyvät screenit ja näkyy hyvin kaikille.”

”Valmennuskiertueellani kävijät on olleet hyvillään myös siitä, että paikat on olleet helppo saavuttaa,  on ollut helppo tulla”.

Suomen laajin ja monipuolisin hotellivalikoima takaa, että Scandicilta löytyvät sopivat tilat kaikkiin tilaisuuksiin, niin pieniin kuin isoihin, vieläpä erinomaisilla sijainneilla.

Scandicin valikoimassa on jopa viisi hotellia Helsinki-Vantaan lentoaseman tuntumassa. Kävellen terminaalista pääsee helposti viereisiin hotelleihin Scandic Helsinki Airport sekä Hilton Helsinki Airport. Myös suosittu kokoushotelli Scandic Helsinki Aviacongress lentoaseman kupeessa on oiva vaihtoehto, sillä sen suuri pysäköintialue ja maksuton lentokenttäbussi tekevät saapumisen helpoksi.

VAIN MIELIKUVITUS RAJANA

Erityiskiitosta Scandic saa siitä, miten monipuolisesti hotellien kokous- ja tapahtumatilat taipuvat moniin eri tarkoituksiin. Esimerkiksi merelliset Scandic Marina Congress Center ja Hilton Helsinki Kalastajatorppa sekä ainutlaatuinen Scandic Grand Central Helsinki tarjoavat puitteet ikimuistoisiin tilaisuuksiin. Töölön helmet, Crowne Plaza Helsinki – Hesperia ja Scandic Park Helsinki vierekkäin luovat mahdollisuudet monimuotoisiin tapahtumiin.

Scandic operoi Suomessa myös Hilton-, Crowne Plaza-, Holiday Inn ja Hotel Indigo -hotelleja, joten pääkaupunkiseudulla on valittavissa jopa 25 hotellia – kaikki kätevästi yhdellä yhteydenotolla.

Sitaatit on poimittu asiakkaiden kommenteista ja niitä on lyhennetty. Kurkista tapahtumiin ja kuule asiakaskokemukset kokonaisuudessaan klikkaa tästä scandichotels.fi/meeting