2.2.2017 klo 08:02
Uutinen

Ikärajattomia keikkoja Yökerho Pilkkeessä

Yökerho Pilke laajentaa tarjontaansa kohderyhmänään tanssinystävät ja nuoret. Ikärajattomia keikkoja toteutetaan yhteistyössä Hämeenlinnan nuorisopalveluiden kanssa.

Hämeenlinnan keskustaan kävelykadulle marraskuussa 2016 avautunut Yökerho Pilke on laajentanut tarjontaa vuodelle 2017. Tänään, helmikuun toisena päivänä alkaa Pilkkeen Tanssit. Tanssit järjestetään koko kevään ajan aina kuun ensimmäinen torstai klo 17–20.

– Tanssipaikat ovat useasti kauempana keskustasta ja tämän vuoksi haluttiin tarjota myös keskustassa paikka tanssin harrastajille! Paikan toimivuutta tansseille ja kysyntää keskustassa järjestettävien tanssien osalta kartoitettiin ensin tanssin aktiiviharrastajien kanssa. Päivätansseja ei haluttu järjestää, sillä työssäkäyvillä ei ole mahdollisuutta osallistua päivällä tansseihin. Tämän vuoksi tanssien ajankohdaksi valikoitui alkuilta, jolloin työpäivän jälkeen ehtii vielä tanssimaan ja kaikki pääsevät hyvissä ajoin kotiin, kertoo Outi Mertamo Yökerho Pilkkeestä.

Tansseissa on ravintolan normaalin alkoholitarjonnan lisäksi myynnissä tietenkin kahvia ja pullaa. Tanssimusiikista vastaa Pilkkeen Tansseissa DJ Ari ja luvassa on nimenomaan perinteistä tanssimusiikkia valssista ja humpasta foksiin ja jenkkaan. Kävijöiltä toivotaan myös palautetta, jotta konseptia voi kehittää. Sisäänpääsymaksu on 10 € ja tämä sisältää kaiken palvelun narikasta hyvään musiikkiin. Eläkeläisille pääsyliput myydään 8 €:n hieman edullisempaan hintaan.

Helmikuussa perjantaina 10. päivä on myös Pilkkeen ensimmäinen ikärajaton keikka, kun Aste esiintyy Pilkkeessä.

– Lapsille ja nuorille haluttiin antaa mahdollisuus päästä live-keikalle ja tanssimaan kavereiden kanssa. Koska kyseessä on ikärajaton ja lapsille suunnattu tapahtuma, on tapahtuma myös luonnollisesti täysin päihteetön. Yhteistyössä keikan ja ikärajattoman tapahtuman järjestämisessä on myös Hämeenlinnan Kaupungin nuorisopalvelut, kertoo Mertamo.

Nuorille suunnattuja tapahtumia on tulossa kevään aikana maalis- ja huhtikuussa myös lisää, kun Pilkkeessä järjestetään yläkouluikäisten diskot. Ikärajattoman keikan ja nuorisotapahtumien tarkoituksena on tarjota nuorille palveluja, sekä tarjota uusia paikkoja tavata ystäviä kasvotusten.

Hämeen Yritysviestintä,
toimitus@hameenyrityssanomat.fi