4.5.2017 klo 13:09
Uutinen

Ilkka Halava

Ep:n Yrittäjät yhdessä Lapuan Yrittäjien kanssa järjestävät seminaarin 2030: Kaupan ja kunnan mahdollisuudet murroksessa

Aika: 10.5.2017 kello 18.00

Paikka: Kulttuurikeskus Vanha Paukku
Kauppakatu 23, 62100 Lapua

2030: Kaupan ja kunnan mahdollisuudet murroksessa.

Ilmoittaudu tästä linkistä

Kuluttajan valta kasvaa ja kauppa muuttaa muotoaan. Miten menestystä voi rakentaa?
Paikallisuus ja hajautetut järjestelmät haastavat suuruuden ekonomiaa. Miten pieni voi pärjätä?
Puurakentaminen, terveysteknologia ja meriteollisuus ovat esimerkkejä Suomen vahvuuksista. Miten profiloitua?

Ilkka Halava

Ilkka Halava (KTM, CBC) on tulevaisuustutkija, yritysvalmentaja ja Prime Frontier Oy:n sekä Future Works Oy:n toimitusjohtaja. Hän on yksi Suomen käytetyimmistä puhujista ja neuvonantajista, jolla on ollut yhteistyötä yli 270 eri organisaation kanssa.

Sosiokulttuurisen muutoksen eturivin osaajana Ilkka on ollut mukana lukuisissa yksityisen ja julkisen sektorin kehityshankkeissa suomalaisten ja kansainvälisten organisaatioiden kanssa jo yli 25 vuoden ajan.

Ilkka Halava on moniosaaja, joka valmentaa organisaatioiden kaikkia henkilöstöryhmiä ja ohjaa kokonaisia työyhteisöjä työn murroksen karikoita ohittaen uuden työn sekä paremman tuottavuuden aikakaudelle. Puhujana hän on yksi Suomen laaja-alaisimmista kattaen aihepiirit työn murroksesta oppimisen vallankumoukseen, tulevaisuuden kuluttajasta elinkeinorakenteen kehittämiseen ja modernin yhteisörakentamisen kysymyksistä asumisen tulevaisuuteen.

Ilkka Halavan pitkän ajan puhujakeskiarvo on 4,73 (asteikko 1-5). Viimeisimpien neljän vuoden puhe- sekä valmennustilaisuuksissa hän on kohdannut yli 100 000 kuulijaa.