26.1.2023 klo 11:57
Uutinen

Yrittäjien ilmaiset aamutreenit jatkuvat taas!

Loistavaa vuoden alkua salilta! Ilmaiset Yrittäjien aamutreenit jatkuvat taas! Helsingin Yrittäjien paikallisyhdistyksen jäsenenä voit osallistua aamutreeneihin vaikka joka kerta.

Aamutreenien vetäjänä toimii Minna Kultalahti. Alla kevään 2023 aikataulu. Pistähän päivämäärät kalenteriisi! Voit tulla ja lähteä oman aikataulusi mukaan. Tervetuloa siis mukaan keväällä vapaamuotoiseen ja rentoon Yrittäjien aamutreeniin! Aamutreenit järjestetään kuntokeskus Salus Pakilassa, osoitteessa
Pakilantie 61.

Treeniaikataulu

pe 3.2. klo 7-9
pe 3.3. klo 7-9
pe 14.4. klo 7-9
pe 12.5. klo 7-9

Kuntokeskus Saluksesta löytyy on monipuolinen palvelutarjonta yrityksille:

  • Valoisa ja rauhallinen kuntosali käytössä avainkortilla klo: 5-23 vuoden jokaisena päivänä.
  • OmaPolku on aidosti sinulle ja/tai työntekijöillesi räätälöity valmennusohjelma. Voit löytää liikkumisen ilon, kuntoutua, kehittyä tai löytää jotain täysin uutta. Sisällä ja ulkona. Arjessa ja vapaalla. 
  • Uutena myös X-Tone™ on elektromagneettiseen lihasstimulaatioon (EMS/MMS) perustuva hoitolaite, jolla aktivoidaan lihaksia ja poltetaan rasvaa paikallisesti. Laitteella voidaan hoitaa myös lihasten hermotusta ja käyttää erilaisista leikkauksista kuntoutumisessa. 
  • Monipuolinen valikoima ryhmäliikuntatunteja.
  • Järjestämme myös erilaisia kursseja.
  • Lisäksi voimme räätälöidä tarpeidesi mukaan työhyvinvointia edistäviä palveluita.

Tule tutustumaan saliin yrittäjien aamutreenissä tai sovi Minnan kanssa erillinen aika tutustumiseen sähköpostilla tai puhelimitse.

Yhteystiedot:

Minna Kultalahti
Fysiorapeutti/ personal trainer/ yritysyhteistyön vastaava
044 235 8707
Salus Pakila
Pakilantie 61
info@saluspakila.fi