22.1.2021 klo 15:07
Uutinen

Ilmianna palkitsemisen arvoinen yrittäjä

Etsimme Keski-Suomen Vuoden yksinyrittäjää 2020 ja Keski-Suomen Vuoden nuorta yrittäjää 2021. Ilmianna ehdokkaasi 14.2. mennessä

Tunnetko yksinyrittäjän tai nuoren yrittäjän, joka on liikeideallaan, kehittymishalullaan tai persoonansa vaikuttavuudella jättänyt sinuun jäljen?

ILMIANNA VUODEN YKSINYRITTÄJÄ 2020

Kuka yksinyrittäjä osoittaa mielestäsi periksiantamattomuudellaan sisukasta yrittäjäasennetta, tekee asiakkaidensa arjen paremmaksi tai vetää sinut sanattomaksi luovuudellaan ja innovatiivisuudellaan ja ansaitsee tulla palkituksi Keski-Suomen Vuoden yksinyrittäjänä?

Yksinyrittäjä on yrittäjä, jolla ei ole työntekijöitä tai yhtiökumppaneita. Palkinnolla halutaan korostaa yksinyrittäjyyden tärkeää merkitystä yhteiskunnassa ja nostaa yksinyrittäjien arvostusta.

Kerro meille ehdotuksesi 14.2. mennessä: https://bit.ly/2MdORxk

ILMIANNA VUODEN NUORI YRITTÄJÄ 2021

Onko mielessäsi yrittäjämäisen asenteen omaava, innovatiivinen, omalla toimialallaan uutta luova tai muuten tunnustusta ansaitseva nuori yrittäjä (enintään 36 vuotta) paikkakunnaltasi tai lähipiiristäsi? Vuoden nuori yrittäjä -palkinto on vertaisarvostukseen perustuva tunnustus ja se on hyvin merkittävä palkinto aivan valtakunnallisella tasolla asti. Lisätietoja kisasta: https://bit.ly/391sTXi

Ilmianna hänet mukaan kilpailuun 14.2. mennessä: https://bit.ly/3qzyOss

Tutustu maakunnallisten palkintojen aiempiin voittajiin täällä >