2.9.2019 klo 15:53
Uutinen

Ilmoittaudu nyt mikroyrittäjyyden pohjoiseen työpajaan Rovaniemelle – verkostoidu ja kasva!

Mikroyrittäjyyden Pohjoinen työpaja järjestetään neljännen kerran 19.-20.9.2019 Rovaniemellä. Paikkana on Rovaniemen uuden uutukainen tapahtumatila ja teemana kannattavuus ja rahoitus. Tervetuloa verkostoitumaan ja tekemään uusia kasvun avauksia!

Kaksipäiväinen tapahtuma alkaa torstaina tehokkaalla verkostoitumistilaisuus MikroMatchilla, jossa pääset tapamaan eri toimijoita, toisia mikroyrityksiä, yrityskehittäjiä, palvelutarjoajia, sparraajia tai vaikka oppilaitoksen edustajia pikatreffi-tyylisesti. Ilta huipentuu verkostoitumisillalliseen, jossa keynote puhujana on valovoimainen yrittäjä Perttu Pölönen.

Perjantaina pääset kuulemaan erilaisia yrittäjätarinoita “meän perältä” – puhujina loistavat Mikko Kosonen (Nova Skyland Hotel), Tea Latvala (Teatiamo) ja Ilkka Länkinen (Arctic TreeHouse Hotel, SantaPark, Pro Santa). Lappilaisten mikroyrittäjien tarinoiden ohella saat purtavaksesi erilaisia pähkinöitä ongelmatilanteisiin liittyen.

Päivien teemana on kasvu, kannattavuus ja rahoitus. Tapahtuma järjestetään nyt viidettä kertaa; odotettavissa onkin yrittäjiä kotoisan Lapin lisäksi myös Pohjanmaalta ja Savosta. Nyt on erittäin hieno tilaisuus saada yhteistyökumppaneita yli maakuntarajojen!

Tervetuloa verkostoitumaan ja tekemään uusia kasvun avauksia! Lue tästä koko ohjelma ja ilmoittaudu heti.