27.1.2017 klo 11:55
Uutinen

Ilmoittaudu sinäkin Suomi 100 -kisaan, vielä ehtii!

Jo yli 200 pienyritystä on ilmoittautunut mukaan Suomi 100 -juhlavuoteen ehdottamalla omaa tuotettaan tai palveluaan juhlavuoden tunnuksen saajaksi.

100 hyvää Suomesta -pienyritysmalli hakee sataa tuotetta tai palvelua juhlistamaan satavuotiasta Suomea. Kilpailun ensimmäinen vaihe alkoi 3. tammikuuta ja ”ehdokasasettelu” päättyy tiistaina 31. tammikuuta.

Suomi 100 –tunnuksen saamisen kriteerinä on, että tuotteella tai palvelulla on sellainen tausta tai tarina, joka puoltaa sen valintaa Suomen itsenäisyyden juhlavuoden tuotteeksi.

– 100 hyvää Suomesta -mallin kautta voimme tuoda hienojen suomalaisten pienyritysten osaamista koko kansan tietoisuuteen. Ennen kaikkea odotamme mukaan tuotteita ja palveluja, joilla on katse tulevaisuudessa ja jotka kertovat rohkeasta yrittäjyydestä, Suomi 100:n pääsihteeri Pekka Timonen kertoi tammikuun alussa Yrittäjäsanomille.

Kyseinen malli on jatkoa vuonna 2016 toteutetulle yritysyhteistyön mallille. Sen toteuttavat Suomen Yrittäjät, Elinkeinoelämän Keskusliitto, Kauppakamari ja Suomalaisen Työn Liitto.

Pienyritykset voivat ehdottaa tunnuksen saajaksi tuotteitaan ja palveluitaan 31.tammikuuta saakka osoitteessa 100hyvaasuomesta.fi.

Sivustolta voi myös tarkistaa kisan tarkat säännöt. Ehtona on esimerkiksi se, että yritys on tehnyt tai tekee kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumuksen.

Käsittelyvaiheessa raati käy saapuneet hakemukset läpi ja varmistaa, että ne täyttävät osallistumiskriteerit.

Yleisöäänestys tulossa

Jatkoon pääsevät hakemukset etenevät yleisöäänestykseen. Äänestys on auki 15.–28.2.2017.

Ne sata hakemusta, jotka saavat ensimmäisenä kasaan sata yleisöääntä, saavat käyttöönsä Suomi Finland 100-tunnuksen.

toimitus@yrittajat.fi