14.3.2018 klo 11:21
Uutinen

Ilosaarirockin VIP-tarjous yrittäjille!

Kesän parhaan viikonlopun VIP-liput ovat nyt saatavilla. Kruunaa festariviikonloppusi ja tuo seurueesi nauttimaan Ilosaarirockin VIP-palveluista.

ITÄ-SUOMEN YKKÖSTAPAHTUMA Ilosaarirock keräsi viime kesänä kaikkien aikojen suurimman yleisön, kun 67 000 ihmistä juhli aurinkoisella Laulurinteellä. Tänä kesänä festivaali järjestetään 13.-15. heinäkuuta, ja esiintymässä nähdään mm. Grammy-palkittu Jack White (USA), Suomen suurin metalliyhtye Nightwish, Itä-Suomen jäähyväiskeikkansa Ilosaarirockissa tekevä Cheek, gypsypunk-ilmiö Gogol Bordello (USA), hip hop -suuruus Action Bronson (USA) ja Joensuun kaupunginorkesterin kanssa esiintyvä CMX.

Tutustu festivaalin ohjelmaan tarkemmin festivaalin verkkosivuilla, www.ilosaarirock.fi. VIP-vieraana nautit yksityisestä VIP-ravintolasta, notkuvien buffet-pöytien tarjoiluista, laajasta omasta terassista ja monipuolisesta baarivalikoimasta. Vip-paketit myy Kerubi

KYSY LISÄÄ JA VARAA VIP-LIPPUSI:

Asko Piiparinen, Kerubi
050 590 6492
asko.piiparinen@kerubi.fi
ilosaarirock.fi
13.-15.7.2018 JOENSUU
#kesänparasviikonloppu

Kesän parhaan viikonlopun VIP-liput ovat nyt saatavilla. Kruunaa festariviikonloppusi ja tuo seurueesi nauttimaan Ilosaarirockin VIP-palveluista.

VIP-LIPUT MYYNNISSÄ EARLY BIRD VIP SISÄLTÄÄ:

• VIP-ranneke, jolla pääsy Ilosaarirockin festivaalialueelle 13.-15.7.2018
• Pääsy VIP-alueelle ja VIP-ravintolaan koko festivaalin ajan
• Päivittäinen buffet-ruoka VIP-ravintolassa
• 6 kpl VIP-ravintolan juomalippuja
• Ilmainen narikkapalvelu VIP-alueella

Hinta 299 € + alv. Pohjois-Karjala yrittäjät ry:n ja Joensuun yrittäjät ry:n jäsenhinta 289 € + alv. (voimassa 31.3.2018 asti!)