28.9.2017 klo 10:38
Uutinen

Ilouutinen Nokian retropuhelimen faneille: Uudessa versiossa on 3G-yhteys

Runsaasti kansainvälistä huomiota lanseerauksensa yhteydessä saanut Nokia 3310 saa 3G-yhteyden ja parannellun käyttöliittymän.

HMD Global on kertonut Nokia 3310:n uudesta versiosta, joka tuo mukanaan uudet värit, räätälöitävissä olevan retro-käyttöliittymän ja 3G-datayhteyden. Aikaisemmassa mallissa ei ollut 3G-yhteyttä.

Nokia 3310 3G tulee Suomessa myyntiin 10.lokakuuta 50 euron vähittäismyyntihinnalla. Puhelimen retro-käyttöliittymää on kehitetty niin, että käyttäjä voi valita itselleen parhaiten sopivan teeman sekä vaihtaa kuvakkeiden värejä ja paikkoja.

– Uudistetusta Nokia 3310 -puhelimestamme on tullut globaali ilmiö. Fanimme ympäri maailman ovat toivoneet, että tekisimme tästä ikonisesta tuotteesta myös 3G-version, HMD Globalin tuotteista vastaava johtaja Juho Sarvikas kertoo yhtiön tiedotteessa.

Puhelin tulee markkinoille neljässä mattavärissä, joista uusia ovat vaaleansininen ja hiilenmusta. Näppäinten välissä on aikaisempaa mallia enemmän tilaa, mikä helpottaa viestien kirjoittamista. Uutuusmallin akku kestää 27 päivää.

Pauli Reinikainen

pauli.reinikainen@yrittajat.fi