28.3.2023 klo 13:49
Uutinen

Imatran Seudun Yrittäjät jakoi vuoden 2022 yrittäjäpalkinnot

Imatran Seudun Yrittäjät palkitsevat vuosittain alueen yrittäjiä. Tämän vuoden palkittavat yritykset ovat oman alansa ehdottomia taitajia. Yrityksiä, jotka tuovat hyvinvointia alueelle. Siksi onkin ilo nostaa esiin näitä alueemme helmiä.

Imatran Seudun Yrittäjien alue ulottuu Imatran ja Rautjärven alueille. Toimimme yrittäjien edunvalvojina koko toiminta-alueellamme ja myös palkittavia yrityksiä valittaessa haluamme huomioida koko toiminta-alueemme. Vuoden yrittäjien valinnalla haluamme nostaa esiin paikallisia tekijöitä ja rohkaista ihmisiä yrittäjyyteen.
Lämpimät onnittelut vuoden yrittäjille! Voittajat ovat:

JS-Sepät Ky

Imatran seudun vuoden yrityksenä palkitaan JS-Sepät Ky. Yritys on perustettu 1982. Yrityksen päätoimialat ovat romuliike ja teräsmyynti. Palkinnon luovutti Imatran Seudun Yrittäjien puheenjohtaja Markus Sainio ja sen vastaanotti Tuula Mähönen, Osmo Mähönen ja Juha Mähönen.
Linkki videoon

Kuva ja video: Nestori Lönngrén / Nestography

Kukka- ja Hautauspalvelu Lumo Ky

Rautjärven seudun vuoden yrityksenä palkitaan Kukka- ja Hautauspalvelu Lumo Ky. Yrityksen päätoimialat ovat kukkakauppa, hautauspalvelut sekä itsepalvelumyymälä. Palkinnon luovuttivat Imatran Seudun Yrittäjien puheenjohtaja Markus Sainio ja varapuheenjohtaja Anne Repo ja sen vastaanotti Minna ja Antti Rasimus.
Linkki videoon

Kuva ja video: Nestori Lönngrén / Nestography