9.12.2018 klo 23:16
Uutinen

Imatran Seudun Yrittäjät valitsivat vuoden 2018 yrittäjät

Esimerkillistä, iloista ja täydestä sydämestä tehtävää yrittäjyyttä arvostaen, Imatran Seudun yrittäjät ry. halusi nostaa esiin nämä paikalliset tekijät!

Imatran Seudun Yrittäjät palkitsevat vuosittain alueen yrittäjiä. Tämän vuoden palkittavat ovat upeita unelmiin uskojia, mahdottomilta tuntuvien asioiden tekijöitä ja yrittäjyyden vahvan kipinän omaavia tekijöitä. Imatran Seudun Yrittäjät ry. haluaa valinnallaan osoittaa kunnioittavansa jäsenistössään olevia yrittäjiä, jotka toimivat omilla toimialoillaan tällä hetkellä vahvasti tienraivaajan roolissa.

Imatran Seudun Yrittäjien alue ulottuu Imatran ja Rautjärven alueille. Olemme koko alueen yrittäjäyhdistys ja jäsenistömme edunvalvonta sekä huomioiminen on meille tärkeää. Uskomme, että vuoden yrittäjien valinnalla voimme nostaa esiin paikallisia tekijöitä, joiden työ yrittäjinä on vakuuttava osoitus siitä, että yrittäminen kannattaa alueellamme.

Haluamme muistuttaa, että jokaisen yrittäjän työ on merkityksellistä alueen elinvoiman ja sen mukanaan tuoman hyvinvoinnin edistämisen kautta. Yrittäjäpalkinnot ovat osa kokonaisuutta, joka rakentuu vahvan yrittäjyyden ytimen, sisäisen motivaation ympärille. Yrittäjäjoukko ansaitsee kiitoksen ja palkittavia voisi olla useita. Haluamme omalta osaltamme tuoda esiin sekä yrittäjyyttä että yrittäjätarinoita, joilla voimme vahvistaa alueemme elinvoimaa.

Lämpimät onnittelun vuoden yrittäjille, jotka osoittavat esimerkillään, että unelmiin uskominen kannattaa ja mikään ei ole mahdotonta sitkeälle ja sydämellä työtä tekevälle.

VOITTAJAT OVAT

SILAMUSKOTI, RAUTJÄRVEN SIMPELEELLÄ

Silamuskodin omistaa vuonna 2008 perustettu Änkilän hoivapalvelu oy.

Silamuskoti on entiseen kyläkouluun perustettu, vanhusten ja lievästi kehitysvammaisten palvelukoti. Asukkaat nauttivat maaseudun rauhasta ja mukavan leppoisasta tunnelmasta tässä kodinomaisessa asuinympäristössä. Ammattitaitoinen henkilökunta on paikalla ympärivuorokautisesti ja ruoka valmistetaan omassa keittiössä.

Yrittäjinä toimivat kaksi oman kylän perhettä, Eeva ja Jorma Siitonen sekä Helena Lensu-Saukkonen ja Timo Saukkonen. Tässä linkki kotisivulle, http://www.silamuskoti.com/

VIRKKUKOUKKUNEN, IMATRA

Virkkukoukkunen on vuonna 1993 perustettu hilpakka väri-ilmiö. Iloisen pirteät tuotteet löytyvät elämysmyymälästä Imatralta. Valikoimiin kuuluvat ilahuttavat kortit, mainiot pussukat, kauniit laukut ja vaik mitä kivaa! Yrittäjänä toimii Tiina Kärkäs-Sund

Virkkukoukkusen tarina löytyy täältä. http://www.virkkukoukkunen.net/fi/yritys/tarina-ja-tyontekijat Lisäksi Virkkukoukkunen hakee yhtä uutta työntekijää ja keväällä firmalla oli 25v. juhlat

Lisätiedot:

Lilla Saaristo, Imatran Seudun Yrittäjät, puheenjohtaja, 0505146400, lilla.saaristo@hyvinvoininvuoksi.fi