Helena Vilen ja Ilona Vepsäläinen ovat tyytyväisiä Inspiraatiolauantain palautteeseen.

Inspiraatiolauantaista terveyttä ja pirteyttä loppuvuoden pimeyteen

Turengin Wanhalla Asemalla järjestettiin yrittäjille suunnattu inspiraatiolauantai 29.10. Aseman ”wiihtyisässä” miljöössä tarjottiin sopivan kokoisina rautaisannoksina informaatiota, palveluesittelyjä sekä toimintaa. Asialuennot pidettiin noin 15–20 min mittaisina ja pienillä venyttelytuokioilla virkistettiin kehoa.
– Parhaimmillaan yksittäisellä luennolla saattoi olla 50 henkilöä! Inspiraatiota tarvitaan, kun ympärillämme on maailmanlaajuisia kriisejä ja kustannuspaineita joka puolella. Huolet kasvavat ja yrittäjän kiireissä liikkuminenkin saattaa jäädä vähiin. Tämä näkyy mitä erilaisimpina oireina, esimerkiksi purentalihasvaivoina, kertoo toinen tapahtuman puuhanaisista, HyvinVointia-yrittäjä Helena Vilen Turengista.

Turengin Aseman tapahtumassa kävijät saattoivat tavata toistakymmentä hyvinvointialan pienyrittäjää ja 3 tunnin aikana vieraili yli 200 kävijää. Tapahtumajärjestäjät Helena Vilen ja Rentoutuskauppa.fi-yrittäjä Ilona Vepsäläinen olivat kokonaisuuteen tyytyväisiä. Palautteen myötä saatiin kehittämisideoita ja intoa järjestää tapahtuma uudestaan ensi vuonna.
– Tutkimusten mukaan suomalaisten liikkuminen on hieman vähentynyt ja se hieman huolestuttaa. Omasta hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolehtiminen kasvattaa myös kykyä sietää kriisejä, teroittaa Vepsäläinen.

Tapahtumassa esittelijänä ollut Mariia Ruusunlahti, Tmi Mariian Peili, on monitoimiyrittäjä, joka työskentelee hyvinvoinnin ja ruokavalioiden parissa – kokaten, opastaen ja luennoiden.
– Tunnelma Asemalla oli ihanan kupliva ja energinen alusta alkaen. Vegaanina olin iloinen siitä, että minullekin löytyi syötävää. Kolme tuntia meni kuin hujauksessa mukavissa kohtaamisissa ja juttutuokioissa. kohtaamisia ja juttutuokioita, joista nautin itse kovasti tuoreena janakkalalaisena. Ensi vuodeksi toivoisin tunnin tai parin lisäaikaa, jotta ne, jotka haluavat ammentaa kaiken mahdollisen tarjonnan, ehtivät sen tekemään, Ruusunlahti antaa palautteena.