17.5.2018 klo 11:37
Uutinen

Inspiraatiota johtajuuteen

Johtamisforum tekee huikean paluun

Johtamisforum järjestetään Kuopion kaupunginteatterilla elokuun 23. päivä. Seminaari tarjoaa pohjoissavolaisille johtajille, yrityspäättäjille sekä johtamisesta kiinnostuneille tulevaisuuteen luotaavaa inspiraatiota johtajuuteen sekä tietoa maailmantalouden tilasta ja yhteiskunnan kehityksestä.

Päivän kantavina teemoina ovat globaalimurros, uudistuminen sekä tulevaisuus, joihin pureudutaan uudenaikaisella ja verkostoitumista edistävällä otteella. Luvassa on herätteleviä puheenvuoroja ja paljon keskustelua mm. tulevaisuuden johtajuudesta ja kilpailukykytekijöistä sekä siitä millainen murros on edessä ja miten siihen voi varautua.

– On hienoa, että näin kovan tason foorumi järjestetään meillä täällä Pohjois-Savossa, toteaa työasuja valmistavan Varpuke Oy:n yrittäjä Yrjö Ronkainen Varpaisjärveltä.

– Johtamisforum yhdistää osallistujia sekä aiheen että paikallisuutensa vuoksi; Tilaisuudessa pääsee helposti verkostoitumaan oman alueen yritysjohdon ja yrittäjien kanssa. Ennen kaikkea yhteistä kaikille osallistujille ovat samat johtajuuden haasteet – olipa sitten pieni tai suuri yritys, Ronkainen muistuttaa.

Ronkainen kannustaa alueen yritysjohtajia ja yrittäjiä lähtemään mukaan tapahtumaan, jossa pääsee hetkeksi pois omasta arkisesta kuplasta ja näkemään asioita ulkopuolelta.

– Tässä tapahtumassa saa varmasti hyödyllistä sparrausapua ja vastinetta rahoilleen. Hinta on lisäksi räätälöity Yrittäjien ja Kauppakamarin jäsenille huomattavasti muita edullisemmaksi. Kuluja ei myöskään synny kohtuuttomista matkoista tai ajankäytöstä, kun tilaisuus järjestetään Kuopiossa, Ronkainen summaa.

Maineikas ja kattava puhujakaarti

– Vaikka oman yrityksen markkinat olisivatkin vain kotimaassa, vaikuttavat maailmalla tapahtumat asiat kuitenkin aina paikallisesti. Tämä on myös yksi asia, joka yhdistää kaikkia osallistujia Johtamisforumissa yrityskokoon tai alaan katsomatta, Ronkainen muistuttaa.

Johtamisforumissa on laaja joukko asiantuntijoita sekä kotimaasta että ulkomailta. Tilaisuuden pääpuhujaksi saapuu Ruotsin entinen pääministeri Fredrik Reinfeldt. Muita puhujia ovat Teija Tiilikainen (johtaja, Ulkopoliittinen instituutti), Risto E.J. Penttilä (toimitusjohtaja, Nordic West Office), Merja Fischer (TkT, KTM, liiketoimintajohtaja, Staria Oy, kansallisen Tekoäly-työryhmän jäsen), Mika Sutinen (hallitusammattilainen, Vuoden liikemies 2017) ja André Noël Chaker (puhuja, kirjoittaja ja juontaja, C&C Global Advocates Oy).

Tapahtuman järjestävät yhdessä Savon Yrittäjät, Kuopion alueen kauppakamari, Savonia-ammattikorkeakoulu ja Aducate. Johtamisforumia on järjestetty aikaisemmin vuosina 2001-2010. Tänä vuonna se haluttiin järjestää vielä kerran Kuopion alueen kauppakamarin satavuotisjuhlan kunniaksi.

Seminaarin hinta on Yrittäjien ja Kauppakamarin jäsenille 199 €/hlö (norm. 250 €/hlö). Hinta sisältää seminaaripäivän lounaan ja kahvit. Hintaan lisätään alv 24 %. Mukaan voi ilmoittautua osoitteessa: www.jofo.fi