3.8.2022 klo 13:51
Uutinen

Janakkala Go -viikolla autetaan löytämään paikkakunnan palvelut paremmin

Janakkalassa vilisee kuun vaihteessa, kun Löydä paikkakunnan palvelut -markkinointikampanja kokoaa paikalliset toimijat ja kuntalaiset yhteen. Tapahtumaa järjestetään ympäri Janakkalaa ja lähialueita 26.8-3.9.2022. Mukaan toivotetaan niin yleisö, yritykset, yhdistykset kuin seuratkin.

— Tavoitteena on auttaa yrityksiä verkostoitumaan eri toimijoiden kanssa, sekä olla mukana tekemässä Janakkalasta houkutteleva paikka yrittää, elää ja tavoitella haaveitaan, kertoo Marinka Wuorenmaa Janakkalan Yrittäjistä.

Tapahtumaviikko huipentuu Janakkala Go -messuihin lauantaina 3.9. Tervakosken Delfort Areenalla, jossa järjestetään samalla liikuntahallin viralliset avajaiset. Tapahtuma alkaa klo 10 nauhan leikkuulla, jonka jälkeen itse messut pyörähtävät käyntiin.
— Koronan vuoksi ei viime syksynä päästy viettämään virallisia avajaisia, ja paikka on sen verran hieno, että haluamme juhlistaa sen avajaisia kuntalaisten ja toimijoiden kanssa. Kerralla areenalle mahtuu 500 henkilöä, mutta toivomme kävijäluvun nousevan liki tuhanteen päivän aikana, kertoo Janakkalan kaupungin liikuntapäällikkö Inkeri Jortikka.

Ilmoittautuminen lauantain messuille on lähtenyt hyvin käyntiin, ja muutamia paikkoja on vielä vapaana. Myynti- ja esittelypisteitä voi varata sisälle tai ulkoalueelle. Mukaan toivotetaan monenlaisia paikallisia toimijoita, joihin kävijät voivat tutustua muun muassa tuote- ja lajiesittelyjen, näytösten, maistiaisten ja kilpailujen muodossa.
— Olennaista on, että mukaan tulevat toimijat, yritykset ja yhdistykset saisivat tapahtumaviikon aikana antoisia kohtaamisia kävijöiden kanssa, ja toisaalta että kuntalaiset löytäisivät kunnasta jotain uutta, josta ei ehkä olekaan ollut tietoinen, pohtii Janakkalan kaupungin viestintäpäällikkö Leena Joutsenniemi.

Messupäivä päättyy klo 16, jonka jälkeen voi siirtyä jatkoille paikalliseen ravintolaan, Paratiisi Clubiin. Tarkemmat aikataulut ja ohjelma kirkastuvat lähiaikoina.

Lisätietoja:
Janakkalan Yrittäjät ry:n tapahtumaorganisaattorit Marinka Wuorenmaa ja Sanna Virtanen (janakkalago@gmail.com)