4.10.2022 klo 07:32
Uutinen

Järjestön vpj-vaali: Jukka Hurrila haluaa lisätä avoimuutta

Suomen Yrittäjien uusi puheenjohtajisto valitaan 22. lokakuuta liittokokouksessa Tampereella. Jukka Hurrila on ehdolla järjestön varapuheenjohtajaksi.

Miksi haet varapuheenjohtajaksi?

Suomen Yrittäjien hallintouudistus toteutettiin muutama vuosi sitten. Uudistus oli onnistunut, mutta uudistaminen ja käytäntöjen toteutus ovat vielä kesken.

Varapuheenjohtajana olen valmis lisäämään omalta osaltani tiedonkulkua jäsenistöön, toimialajärjestöihin sekä valtuustoon. Olen valmis toimimaan puheenjohtajan tukena, linkkinä jäsenistöön paikallistasolle saakka. 

Mikä on mielestäsi yrittäjäjärjestön tärkein tehtävä?

Järjestön tärkein tehtävä on yrittäjien ja yrittämisen toimintaedellytysten parantamiseksi tehtävä vaikuttamistyö kaikilla kolmella portaalla.

Missä yrittäjäjärjestö on mielestäsi onnistunut ja missä on kehitettävää?

Suomen Yrittäjät on onnistunut saamaan vahvan jalansijan vaikuttajana. Meillä onkin vahva rooli elinkeinoelämän edunvalvonnassa. Olemme saaneet asiantuntevia osaajia ja vaikuttajia haluamiimme foorumeihin. Kehitettävää on päätöksenteon läpinäkyvyydessä. Meidän on saatava viestiä paremmin kentälle omista päätöksistä ja niiden taustoista. Näin voimme saada yksittäisen jäsenen äänen paremmin kuuluviin.

Jos sinut valitaan, mihin suuntaan haluat olla viemässä yrittäjäjärjestöä?

Avoimempaan suuntaan – kaikkien jäsenten on saatava tietoa ymmärrettävästi. Näin voimme toteuttaa paremmin palvelulupaustamme ja aidosti parannamme yrittäjän arkea. Tällöin yhteisöömme on helpompi samaistua, ja olemme helpommin lähestyttäviä.

Mitkä ovat kolme tärkeintä asiaa omassa yrittäjyydessäsi?

Vapaus, luotettavuus sekä ammattiosaaminen.

Jukka Hurrila

Ikä: 47

Oma yritystoiminta: Länsivalmennus Oy 2006- (16 vuotta) Lv-Rekry Oy 2018- (4 vuotta)

Tämänhetkiset luottamustehtävät yrittäjäjärjestössä: Satakunnan Yrittäjien puheenjohtaja vuodesta 2019 lähtien, Suomen Yrittäjien hallituksen jäsen vuodesta 2019, Suomen Yrittäjien valtuuston jäsen vuodesta 2020

Varapuheenjohtajaehdokkaiden yhteisen vaalitentin voit katsoa tästä.

Toimitus
Toimitus