14.5.2021 klo 15:43
Uutinen

Jäsenesittelyssä Ekohoitola ja Ekopuoti Norah: Maanläheinen elämänasenne kantaa myös yrittäjänä

Maanläheinen Ekohoitola tarjoaa Pyhärannan Ihoden kylässä perinteisiä kosmetologin hoitoja puhtaasti luonnon raaka-aineilla, kansanparantajan selkä- ja jäsenkäsittelyä sekä Hyvän Olon -tilaisuuksia kaveriporukoille ja yhteisöille.

”Meidän etumme on ehdottomasti omanlainen tapamme hoitaa asiakkaita”, kertoo Noora Härmä, Ekohoitola ja Ekopuoti Norahin perustaja ja yrittäjä. Maanläheinen Ekohoitola tarjoaa Pyhärannan Ihoden kylässä perinteisiä kosmetologin hoitoja puhtaasti luonnon raaka-aineilla, kansanparantajan selkä- ja jäsenkäsittelyä sekä Hyvän Olon -tilaisuuksia kaveriporukoille ja yhteisöille. Ekopuodista löytyy monipuolinen valikoima luonnonmukaisia ihonhoitotuotteita, kosmetiikkaa, hiustenhoitotuotteita ja kodin puhtaanapitotuotteita. ”Meidän asiakkaamme ovat tavallisia ihmisiä, jotka arvostavat tapaamme tehdä työtä ja kohdata ihmisiä yksilöinä. Uskomme myös, että meille on helppo tulla juuri sellaisena kuin on”, Noora sanoo.

Nooran yrittäjätaival sai alkunsa vuonna 2016, kun nainen päätti miehensä lailla alkaa yrittämään. ”En syntynyt yrittäjäksi, vaan kasvoin rooliin mieheni rinnalla. Jussi on toiminut yrittäjänä jo parikymmentä vuotta ja alkuvuonna kaappasin hänet mukaan Ekohoitolaani,” Noora hymyilee. Jussi Härmä toi yritykseen mukanaan vankan osaamisensa kansanparantajana. ”Jussi on koulutukseltaan urheiluhieroja ja kaustislainen jäsenkorjaaja. Lisäksi hän on opiskellut itsenäisesti eri hoitomuotoja. Häneltä voi hakea apua lähes vaivaan kuin vaivaan”, Noora kertoo. Tiimityö on avioparille luontevaa.” Olemme viiden lapsen vanhempia sekä toistemme parhaimpia ystäviä, jolloin myös toimintamme yhdessä on luontevaa. Maanläheinen elämänasenne on yksi meitä yhdistävä tekijä, joka myös näkyy työssämme”, Noora sanoo.

Suomen Yrittäjien jäsenenä Ekohoitola ja Ekopuoti Norah on ollut jo lähes neljän vuoden ajan. ” Koemme, että on hyvä olla mukana paikallisissa järjestöissä. Silloin pysyy mukana ajanhermolla, saa tarvittaessa apua ja pääsee tutustumaan muihin yrittäjiin”, Noora kertoo. ”Jokainen ”oven avaus” on pienyrittäjälle tärkeä. Ensisijaisesti olennaista on kuitenkin se, voimme palvella asiakkaittamme omannäköisesti. Vain siten voimme seistä työmme takana sataprosenttisesti,” Noora Härmä sanoo.

Ekohoitola ja Ekopuoti Norah pähkinänkuoressa

Perustettu vuonna 2016 Pyhärannassa

Yrittäjäpariskunta ekokosmetologi Noora Härmä ja kansanparantaja Jussi Härmä

Verkkosivut: ekohoitolanorah.fi ja ekopuotinorah.fi