3.5.2019 klo 10:20
Uutinen

Jäsenetuhintaan kahteen elokuva-aiheiseen konserttiin!

Kesäkonsertissa Diandra ja Pepe Willberg

7.6. kesäkonsertin valokeilassa on nuoren sukupolven popkuningatar Diandra ja viihdemaailman palkittu legenda Pepe Willberg, joita yhdistävät musiikilliset lahjat, suuri ääni ja mieleenpainuva soundi. Huikeaääninen Diandra on yksi Suomen valovoimaisimmista naisartisteista, joka Idols-voittonsa jälkeen on niin television kuin konserttilavojen välityksellä valloittanut yleisönsä maailmanluokan tulkinnoillaan.

Pepe Willbergin yli 50-vuotiselle uralle mahtuu lukuisia hittejä, jotka ovat juurtuneet osaksi suomalaista musiikkihistoriaa. Pepellä on myös uskomaton kyky uudistua ja vuosi vuodelta ääni soi aina vain upeammin.

Kesäkonsertissa elokuvien ja musikaalielokuvien värikäs maailma saa kaksi arvoistaan tulkitsijaa, jotka kuljettavat meidät suurten tunteiden, draaman ja kiehtovien tarinoiden äärelle. Kuopion kaupunginorkesteria johtaa kapellimestari Eero Lehtimäki

Musiikkikeskus tarjoaa yrittäjille edun tähän 7.6. konserttiin KAKSI LIPPUA YHDEN HINNALLA eli kaksi lippua hintaan 35 € (norm.
2 lippua hintaan 70 €).

Etuliput ovat myynnissä Kuopion Musiikkikeskuksen lippukassalla to 2.5. alkaen. Saat edun mainitsemalla lipun lunastuksen yhteydessä koodin KUOPION YRITTÄJÄ. Ei varauksia. Etu on voimassa to 2.5. alkaen konsertin alkuun saakka.

Hinnat sisältävät Kuopion kaupunginorkesterin palvelumaksun 2 €/lippu.