Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Kuva: Pixhill
18.4.2023 klo 08:50
Uutinen

Jäsenpalvelu ja Yrittäjät.fi yhdistyvät – Muutos voimaan kevään aikana

Suomen Yrittäjien Yrittäjät.fi-sivusto ja järjestön jäsenpalvelu yhdistetään kevään aikana yhdeksi sivustoksi.

Yhdistymisen myötä jäsenpalveluiden sisältö liitetään Yrittäjät.fi-sivustolle.

– Yhdistämisen tarkoituksena on luoda selkeämpi ja helppokäyttöisempi sivustokokonaisuus jäsenien tarpeisiin, kertoo Suomen Yrittäjien kehityspäällikkö Arttu Talvela.

Yhdistymisen myötä aiemmin jäsenpalvelusta löytyneet jäsensisällöt (mm. jäsenedut, mobiilikortti ja jäsenille rajatut tietosisällöt) siirretään Yrittäjät.fi-sivustolle.

 Vain jäsenille avoin sisältö erotetaan Yrittäjät.fin julkisesta sisällöstä kirjautumisen taakse. Jäsenten on helppo päästä käyttämään jäsenyyden tuomia etuja kirjautumalla sivustolle sähköpostilla ja salasanalla, kehityspäällikkö Talvela jatkaa.

Jäsenpalvelun sisällön yhdistämisellä Yrittäjät.fi -sivustolle edistetään jäsenen verkkokokemusta, ja tarkoituksena on tuoda kirjautuneille jäsenille kumppaniedut entistä helpommin saataville.

Toteutus kevään aikana

Helmikuussa aloitettu muutostyö etenee aikataulussa. Tämän hetken arvioitu julkaisuajankohta on touko-kesäkuun vaihteessa. Yhdistymisestä tiedotetaan vielä lähempänä julkaisua päivämäärien tarkentuessa.

Yhdistyminen ei aiheuta jäsenille toimenpiteitä. Jäsenpalveluun luodut kirjautumistunnukset toimivat myös uudella yhdistetyllä sivustolla. Jäseniä kannustetaan kirjautumaan uuteen palveluun, tarkistamaan jäsentietojensa ajantasaisuus ja antamaan palautetta sivuston toiminnasta.

Järjestön luottamushenkilöiden näkökulmasta mikään ei muutu. Sivuston hallinnolliset ja tekniset muutokset näkyvät alkuvaiheessa vain keskusjärjestötasolla ja osittain aluejärjestöillä.

Vinkkaa meille juttuaihe!

  • Kerro siis meille, mitä yrittäjän elämässä tapahtuu.
Toimitus
Toimitus