23.3.2020 klo 13:34
Uutinen

JÄSENTIEDOTE 1/2020

Puheenjohtajan terveiset

Oriveden vuosi alkoi lämpimissä merkeissä,- jopa niin lämpimänä, että Villasukkajuoksun SM-kisat piti siirtää ensi vuoteen. Oriveden Yrittäjät ry ja Oriveden kaupunki saivat helmikuussa positiivista huomiota Pirkanmaan Elinvoima-seminaarissa, joka pidettiin Hotelli Ellivuoressa 12.2 . Meidät palkittiin kuntana, joka eniten parantanut yrittäjyys- ja elinvoima-asemaansa koko Pirkanmaan alueella ! Hyvä me!

Yhteiset aamukahvit kaupungin ja yrittäjien kesken ovat olleet hyvin suosittuja. Myös yhteistyö Tampereen seudun ammattiopisto Tredun kanssa on konkreettista ja tuonut uusia koulutuksia Orivedelle. Toimipistehän on ollut lopetusuhan alainen. Yhteistyö yrittäjien kanssa jatkuu hyvissä merkeissä. Teollisuusalueille on kevään aikana tulossa näyttävät kyltit, joihin kaupunki kustantaa myös valot. Nämä kaupungin ja yrittäjien yhteistyössä suunnittelemat ja hankkimat opasteet tulevat hyvään tarpeeseen monille yrityksille ja kohottavat kaupunkimme imagoa.

Kun sinulle tulee mieleen jotain ideoita tai tärkeitä asioita alueemme elinkeinopoliittisista asioista, niin ota rohkeasti yhteyttä hallituksen jäseniin. Otamme asian esille tapaamisissamme. Kaikki kokoontuminen on tällä hetkellä rajoitettua koronavirus COVID-19-epidemian takia. Puhelimet ja netti kuitenkin toimii. Tulevissa palavereissa tärkeimpänä asiana tulee olemaan koronaviruksen luoman tilanteen hallitseminen ja vaikeuksissa olevien yrittäjien auttaminen. Yrittäjät-sivustolta löytyy ”Kaikki koronasta yrittäjille”-osio, jota, sekä jäsenten, että muiden yrittäjien kannattaa seurata . Sivustoa päivitetään jatkuvasti.

Etenkin nyt on tärkeää käyttää oman paikkakunnan yrityksiä mahdollisimman paljon. Oriveden Yrittäjien kotisivuilta löydät tietoa yhdistyksemme toiminnasta ja tapahtumista. Olethan muistanut päivittää yhteystietosi yhdistyksenne jäsenrekisteriin?

Ajantasaiset tietosi vastaanottaa yhdistyksen sihteeri Keijo Tikkanen verhoomo.sinistra@gmail.com. Kaupungin elinvoimajohtaja on Pirkko Lindström p. 040 5950 480 pirkko.lindströ m@orivesi.fi. Kaupungin yritysneuvoja Pirjo Ellä p.050 3487 970 pirjo.ella@orivesi.fi

Yrittäjien kevätkokous siirretään myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan. Luottamustoimista sen verran, että pj Kari on Pirkanmaan Yrittäjien vaalivaliokunnan jäsen. Oriveden Yrittäjien hallituksen uusi jäsen on Marko Kahelin (Lounasravintola & Pub Eräjärvi). Vapaa-ajan ja virkistyksen tukeminen on nyt koronan takia käytännössä tauolla,- tässä kuitenkin listaustuetuista. Rönnin Kesäteatteri :5e alennus pääsylipusta (2kpl/yrittäjä, jäsenkorttia näyttämällä) Rönnin lava : lippu 12e (juhannuksena23e) Uimahalli : alennus 2.50/kerta Kuntosalivuoro: 12 kerran lippu 20e. Yritetään selvitä koronasta parhaalla tavalla ja noudatetaan ohjeita.

Aurinkoista kevättä!

t. Kari Pekonen Oriveden Yrittäjät ry, puheenjohtaja