20.6.2019 klo 12:38
Uutinen

Jäsenyrittäjälle 20 prosentin ale SHIFTin pääsylipusta

SHIFT-yritystapahtuma järjestetään 29.-30.8.2019 Ruissalon upealla Tapahtumatelakalla Turussa.

Varsinais-Suomen Yrittäjät on SHIFTin yhteistyökumppani. Suomen Yrittäjien paikallisyhdistysten jäsenyrittäjät voivat ostaa tapahtuman pääsylipun 20 prosentin alennuksella – katso koodi ja tarkemmat tiedot tämän jutun lopusta!

Miksi pk-yrityksen tai yrittäjän sitten kannattaa olla mukana SHIFTissä?

– Kävijäkyselymme mukaan 92 prosenttia osallistujista arvioi, että SHIFTissä on helpompi tavata uusia asiakkaita, alihankkijoita, muita kumppaneita, rahoittajia ynnä muita kontakteja, kuin tavallisissa yritystapahtumissa. Erityisesti kansainvälisten kontaktien luominen täällä kotikamaralla on kustannustehokasta, SHIFTin toimitusjohtaja Mari Männistö sanoo.

Hänen mukaansa SHIFT on lisäksi oikea paikka saada uusia ideoita oman yritystoiminnan kehittämiseen maailmanluokan ajatusjohtajilta ja vaikuttajilta, jotka ovat saapumassa Varsinais-Suomeen tapahtuman puhujiksi.

– Huomatkaa ja käyttäkää hyväksi myös koulutusvähennysmahdollisuus, Männistö vinkkaa.

SHIFT laajentaa verkostojasi

Aiemmista tapahtumista on syntynyt pk-yrityksille ihan oikeaa kauppaa.

– Esimerkiksi Turun kaupungin 6Aika-älykaupunkihanke löysi tarvitsemansa teknologiatoimittaja Hypercell Industries’in SHIFTistä. Valohai sai kasvurahoituskierroksensa avattua kontaktista, joka solmittiin SHIFTissä, ja useat yritykset ovat löytäneet myös osaavia työntekijöitä, Männistö kertoo.

Männistön mukaan Brella-matchmaking-sovelluksen tietojen mukaan viime vuoden tapahtumassa sovittiin yli 5000 tapaamista uusien bisnestuttavuuksien kesken.

– Tänä vuonna matchmaking-aluetta on laajennettu. Kannustan kaikkia yrittäjiä mukaan lyömään viime vuoden luku ja verkostoitumaan!

Tämän vuoden tapahtumassa sukelletaan tekoäly-hypen pinnan alle ja tarkastellaan älykkäitä bisnesratkaisuja kokonaisvaltaisesti. Älykäs liiketoiminta käyttää hyväkseen uusia teknologioita, mutta se ei ole itseisarvo. Puhujakattaus on tuttuun tapaan kansainvälinen ja kovatasoinen.

Tutustu SHIFTin ohjelmaan ja puhujiin täällä >>

Yrittäjäjärjestön jäsenet saavat tapahtuman lipuista 20 prosentin alennuksen koodilla YRITTAJAT (Huom. isot kirjaimet. Koodi syötetään aivan ostoprosessin loppuvaiheessa ennen maksua.)

Hanki SHIFT-lippusi jäsenyrittäjän ale-hintaan täältä >>

Nähdään SHIFTissä!

Kuvassa toimitusjohtaja Mari Männistö Ruissalon tapahtumatelakalla (kuvaaja: Juha Laurila).