30.1.2018 klo 13:44
Uutinen

Jatkuuko pohjoissavolaisten yrittäjien luottamus kasvuun?

Avoin info: Pk-yritysbarometrin julkistus

Savon Yrittäjät järjestää pk-yritysbarometrin julkistamistilaisuuden, joka pidetään torstaina 15.2.2018 klo 9 Kuopiossa, Kauppakeskus Apajan TE-palvelut Messissä. Tilaisuutta voi seurata myös livenä osoitteessa: www.messilive.fi

Tilaisuudessa kerrotaan pohjoissavolaisten pk-yritysten käsityksiä taloudellisen toimintaympäristön muutoksista sekä yritysten liiketoimintaan ja kehitysnäkymiin vaikuttavista tekijöistä. Samalla kerrotaan myös ajankohtaisista toimista pk-yritysten viennin vauhdittamiseksi.

Pk-yritysbarometriä ovat paikan päällä esittelemässä ja kommentoimassa pääekonomisti Mika Kuismanen ( Suomen Yrittäjät), toimitusjohtaja Arto Nykänen (Savon Yrittäjät), aluejohtaja Mikko Vänttinen (Finnvera Oyj) ja ylijohtaja Kari Virranta (Pohjois-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, ELY).

Suomen Yrittäjät, Finnvera sekä työ- ja elinkeinoministeriö tekevät kaksi kertaa vuodessa Pk-yritysbarometrin, joka kuvaa pienten ja keskisuurten yritysten toimintaa ja taloudellista toimintaympäristöä. Raportissa tarkastellaan pk-yritysten suhdanneodotuksia ja kehitystä, kasvua ja uusiutumista, kansainvälistymistä sekä toimintaympäristöä.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita niin median edustajat, yrittäjät sekä yrittäjyydestä kiinnostuneet. Mukaan ei tarvitse ilmoittautua.

Lisätietoja:

Anna-Liisa Järvenpää, viestintäkoordinaattori
Savon Yrittäjät
p. 044 368 0504, anna-liisa.jarvenpaa(at)yrittajat.fi

Arto Nykänen, toimitusjohtaja,
Savon Yrittäjät
p. 044 3680 501, arto.nykanen(at)yrittajat.fi