8.12.2020 klo 08:56
Uutinen

Johtajuus liekeissä -palkinto Tapu Holttiselle

Keski-Suomen Yrittäjät palkitsi Tapu Holttisen Johtajuus liekeissä –palkinnolla. Palkinto luovutettiin Holttiselle 7.12.2020. Palkinnon luovutti Keski-Suomen Yrittäjien hallituksen varapuheenjohtajat Johanna Soilu ja Kimmo Valkeinen sekä Keski-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Sanna-Mari Jyräkoski.

Tapu Holttinen on toiminut Keski-Suomen Yrittäjien puheenjohtajana vuosina 2019–2020, vieden tänä aikana järjestöä eteenpäin inspiroivalla johtamisellaan, tunneälyllään ja vahvalla rakkaudellaan yrittäjyyttä kohtaan. Holttisen oma yritys Villinikkarit Oy toimii yrityksien ja organisaatioiden valmentamisen, kehittämisen ja kouluttamisen parissa.

– Tapu johtaa esimerkillisesti, hän on innostava, kannustava ja aikaansaava. Hän on lempeä ja empaattinen johtaja, jolla on eteenpäin vievä ote, hän saa muut loistamaan – YHDESSÄ on hänen kantava voima ja tekemisen perusta. Sisu ja tahto tehdä yhdessä muutosta, ovat Tapun vahvoja ominaisuuksia. Hän todella on johtamisen ammattilainen, kertoo Keski-Suomen Yrittäjien varapuheenjohtaja Johanna Soilu.

Palkinnon taustat

Tammikuun 2015 Yrittäjäjuhlassa Keski-Suomen Yrittäjät ja silloinen puheenjohtaja Petrikki Tukiainen lanseerasivat Johtajuus liekeissä -palkinnon. Palkintoa jaetaan johtajapersoonille tai organisaatioille, jotka liekittävät omaa yhteisöään tai Keski-Suomea omalla johtamisellaan.

Parempi johtajuus voi olla muun muassa jaettua johtamista, parhaan osaamisen löytämistä, innostamista ja kannustamista. Julkisella sektorilla parempi johtaminen on näiden lisäksi välttämättömien päätösten tekemistä, ei reviirien varjelemista, kommentoi Tukiainen palkintoa lanseeratessaan.

Johtajuus liekeissä -palkintoja on luovutettu ennestään viisi kappaletta. Vuonna 2016 palkinto myönnettiin Suomen Yrittäjien eläköityvälle toimitusjohtajalle Jussi Järventaukselle. 2015 palkinnon saivat Keski-Suomen kauppakamarin silloinen toimitusjohtaja Uljas Valkeinen, Jyväskylän ammattikorkeakoulun silloinen liiketoimintajohtaja Pekka Jääskö ja myöhemmin samana vuonna Entrepreneurship Society sekä Jyväskylän lukiokoulutus.

Liekkipalkinnon on takonut keskisuomalainen taiteilija / kuvanveistäjä Samuli Alonen.